AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Sinema=Aksiyon

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Rappier İletim - 02/07/2005 : 16:50:45
Geçtiğimiz senenin sonuna kadar aksiyonu olmayan filmleri neyleyeyim diyenlerdendim... Süper aksiyon olan filmleri kaçırmamak için elimden geleni yapardım. Ama şu son günlerde aksiyon olayı bana abartılı gelmeye başladı. Bilemiyorum belkide son zamanlarda çıkan pekçok vizyon filmin salt aksiyon olmasının bu düşüncemde etkisi vardır. Ve bu bana çok itici gelmeye başladı.
Bu konudaki düşüncelerimde yanlızmıyım bilmiyorum ama şöyle güzel konulu bir film izlemeye hasret kaldığımızı düşünmeye başladım. Allahtan geçenlerde The Wedding Date diye İngiliz yapımı bir vizyon film seyrettimde konu ve romantizim özlemime bir parça su serpebildim.
Bu konuda sizlerinde düşüncelerini öğrenmek isterim... Sizcede sinema tamamen aksiyona dönüşmeye başlamadımı ?? ve bu işin sonu nereye varacak ??
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
thakki1 İletim - 28/11/2005 : 02:36:12
rap bizim film vizyonda, maaleef askerde olduğun için suadiye movieplex de yapıln galaya gelemedin, ben beğendim açıkcası, bazı taraftar gruplarının engellemelerine rağmen ilk 2 günkü gişesi baya olumlu, bu arada çeşitli kanallarda çıkmaktayız izleyebildiğince izle :)
Rappier İletim - 18/11/2005 : 13:03:28
Şu anda film olsunda nasıl olursa olsun desem yalan olmaz... 3 aydır sinemaya gidemiyorum ve artık stres yapmaya başladım.... Hayatımı geri verin lammmmmmm (:
HighVoltage İletim - 16/11/2005 : 23:19:34
Aslında sağlam bir aksiyon filmi olsa iyi olurdu. Ancak şu aralar imkansız gibi. Çünkü komedi ve korku/gerilim türünde filimler pek tutuluyo. Ama yinede Action... Naıl olsa millet bunlardan da sıkılıp yine aksiyona dönücek. Aksiyon türünden hoşlanmak ya da hoşlanmamak ruhla ilgili birşey. Şahsen ben ağır işleyen romatik filmlerden nefret ederim, baygınlık gelir. Neymiş efendim tutkuymuş, aşkmış, sadakatmış öööööö...
Bildiğiniz iyi bir aksiyon veya aksiyon/komedi filmi var mı?
thakki1 İletim - 20/10/2005 : 01:11:44
www.takimboyletutulur.com
major İletim - 15/10/2005 : 08:11:30
Ya hocam sen ciddi misin? Yok artık. Kafam karıştı. Neyse cidden son zamanlarda oldukça fazla aksiyon filmi var. Ama ben aksiyon filmlerine gitmeyi sevmem. Zaten TV yi açtığında 30 tane aksiyon filmi çıkıyor. Onun yerine gerilim, komedi vs. şeylere giderim. Paramı boşu boşuna aksiyona harcamak saçmalık gibi geliyor bana.

0.03 Snitz Forums 2000