|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
HASSOOO |
İletim - 20/09/2005 : 17:55:57 Mükemmel bir film, tam bir Final Fantasy klasiği =) Filmden önce oyunu oynamış olmanın büyük faydasını göreceksiniz, ayrıca 7'den bir çok karakter de teknolojinin son nimetlerinden faydalanılarak çok daha güzel modellenmişler... |
2 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
scorpionfa |
İletim - 20/09/2005 : 19:37:27 alıntı: tarafından yazılan:
O ne zaman çıktı? Açıkçası ilk defa duyuyorum :)
İlgin olmadığı belli oluyor. "İlk defa duydum" ha!  Film 14 Eylül'de Japonya 'da çıktı. Film tamamıyla bilgisayar teknolojisi kullanılarak yapıldı. Yani bildiğimiz türde bir animasyon filmi. Bilmediğimiz yanı ise göreselliği. Yani sıradan animasyon filmlerinden çok daha müthiş bir görsellik sunuyor. İşin içine Japon parmağı girince elbette bu beklenmeli değil mi? En azından Final Fantasy 'nin son oyununu ya da benzer tanıtım videolarını seyretmiş olanlar varsa ne demek istediğimi anlayacaktır. Daha fazla ayrıntı için: http://www.finalfantasytr.com/ff7ac/index.htm |
|KRONDOR| |
İletim - 20/09/2005 : 18:42:03 O ne zaman çıktı? Açıkçası ilk defa duyuyorum :) |
|
|
|