|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ArcHAng3L |
İletim - 22/05/2006 : 22:14:56 Evet 51. Eurovision yarışması Atina'da gerçekleşti. Sibel Tüzün Süperstar ile 92 puan toplayarak 11. oldu ve gelecek yıl tekrar yarıfinali geçmek zorunda kalacağız. ne yazık ki 2 puan daha alsak doğrudan katılabilecektik.
Bence şarkı ve şov oldukça güzel olmasına rağmen komşu kollama sistemi ile bir çok ülke Türkiye'ye puan bile vermedi.
Aslında bu Eurovision tarihinde bir ilk yaşadı. Lordi grubu Fİnlandiya adına Halleluah isimli hard rock şarkısını heavy metal tarzıyla söyleyip harika bir şov ile açık farkla 1. oldular. asıl sorun katılmalarıydı. kilise satanistlerin sayısını artırır dedi ve cumhurbaşkanları grubun katılmasını veto etmek istedi. ayrıca maskelerini otel odasında yaptıkları ve çıkarmadıkları için kgt ajanı olarak bile suçlandılar.
her ne olursa olsun yeni bir tarz ile 40 yıl aradan sonra Finlandiya'ya 1.'lik yaşattı kendilerini tebrik ediyorum.
Şansımız gelecek yyıl Helsinki'de |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
ShiLMyrO |
İletim - 27/05/2006 : 08:17:17 Ya aslında şarkıları iyi tanıtmak ta lazım.Sertab ERENER in şarkısını hem iyi tanıtmıştık hem de o sırada yine politik bazı olaylar vardı.Bence şarkılar ingilizce olmalı.(bkz.Sertab ERENER, ATHENA) Şarkılar da güzel olmalı bence. Gelelim Finlandiya ya ben ero dan bir gün önce birinci olacaklarını belirttim şarkıları süper dinlerken tüylerim tiken tiken oluyor çok güzel. |
CrAzY_IVAN |
İletim - 26/05/2006 : 23:04:49 Hadise katılırsa misal, başka bir ülkeye gidip bizim için oy atabilirim :)), birince olmazsa da hadise çıkartırım, çok fena olay yaparım!  
Not: Grup Hepsi katılırsa da olabilir :) |
HASSOOO |
İletim - 26/05/2006 : 19:01:47 Seneye Erovizyon'da İsmail YK'yı görmek istiyoruz. TRT yönetimi garip, abuk sabuk yapımlara bu kadar kasacağına versin görevi İsmail YK'ya; alnımızın akıyla çıkarız, o kadar da uğramasına gerek kalmaz TRT'nin. Rimi Rimi Rey'den daha bomba şakılarla gideriz kesinlikle.
Benim önerilerim:
2007 - İsmail YK: Erola Erola Beni Ye 2008 - Ankaralı Turgut: Vizyonumun elleri havaya, kalçaya bak kalçaya 2009 - Banu Alkan: Kazanamazsan Kazandırırlar 2010 - TRT Ankara Çocuk Korosu: Kırmızı Şapkalı Ero 2011 - Alen Makaryan feat. Tuncay Şanlı: Bir Baba Hindi, Eroya Bindi 2012 - Emrah: Benim Hiç Ero Birinciliğim Olmadı 2013 - Müslüm Gürses: Nolacak bu Erovizyonun hali, içelim her gece 2014 - Ceza: Ero Mero **** **** ***** ******* *** Ero'nun ben **** ** ** ***** Sonrasında da **** *** ******* (Aka: Bol Küfür) 2015 - Aja Pekkan: Ölmem de Vazgeçmem de Ben 2016 - Aydın: Uçma Kuşum Erolara |
Tony_P@rker |
İletim - 26/05/2006 : 18:43:33 Bnce lordi gayet güzeldi..Haketmişti yani..Neyse artık bu geçti seneye sizce kim bizi temsil etmeli..Bn Hadise diyorm,bizi gerçekten çok iyi temsil edebilir.''Stir Me Up'' gibi bi parça yaparsa ilk 3 e gireriz.. |
umutcanuğuz |
İletim - 26/05/2006 : 16:39:07 Bi saniye hangi şarkı güzel hangi şarkı 'iğrenç'? |
|
|
|