|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Uruk-Hai |
İletim - 25/05/2006 : 21:14:19 Arkadaşlar hep merak etmişimdir biz internetten binlerce mp3 indiriyoruz ama bu yasal bir şey mi? Sonuçta sanatçılar o kadar emek verip cd ve kaset çıkarıyorlar bi türlü anlamadım, bi de üstüne üstlük yasal değilse mp3 için cihazlar var mp3 playerlar onların satışı yasal, kafam karıştı cidden beni aydınlatırsanız sevinirim   |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
HASSOOO |
İletim - 26/05/2006 : 16:40:30 Aynı zamanda iStore gibi telif hakkına sahip olarak mp3 formatın müzik satışı yapan siteler de mevcut. |
Uruk-Hai |
İletim - 25/05/2006 : 21:37:37 bilgilendirdiğin için çok saol major |
major |
İletim - 25/05/2006 : 21:35:19 İnternetten piyasada parayla satılan şarkıların mp3 lerini indirmek yasal değil. Ancak mp3 player konusu daha değişik bir durum. Onda örneğin bir müzik cdsi aldın (orjinal) bunu mp3 e çevirim dinleyebilirsin. Kendine yeni cd yazıp mp3 çalar vb oynatıcılarda dinleyebilirsin. Fakat bildiğim kadarıyla korsan almak,internetten indirmek ya da kendin kopyalayıp satmak yasa dışı oluyor. Bilgilendirebildiysem ne mutlu bana. |
|
|
|