Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
_SeSSiz_Dj_
İletim - 10/07/2006 : 21:38:18 Arkadaslar ben tam bir KoRn hastasıyım sizce en güzel şarıları ne ben bi sıralama yapıyım ; 1-TwisT 2-No palance to hide 3-SmalloW 4-A.D.İ.D.A.S 5-TwisT Neredeyse tüm şarkıları süper. Sizce
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
DaRkLoRd_emma
İletim - 12/07/2006 : 15:46:15 severim kendilerini.......çok sade oldu ama idare edin... :D
|KRONDOR|
İletim - 12/07/2006 : 15:41:45 Offf şok oldum gerçekten... Ne diyeceğimi bilmiyorum. Syd Barrett bizim için çok büyük bir anlam taşımıyordu açıkçası. Pink Floyd diyince aklıma gelen isimler arasında olmadı çoğu zaman. Ancak demek ki derinlerde bir yerde kendisine bir yer ayırmışız farkında olmadan. O parçamızı hissetmemizi sağladı bu haber... Shine on Syd... Shine on...
_SeSSiz_Dj_
İletim - 12/07/2006 : 11:21:46 yok |KRONDOR| hocam ne kusuru bilgilendirdiğin için çok saol.
kabil
İletim - 12/07/2006 : 09:27:49 bu arda arkadaşlar Efsanevi rock grubu Pink Floyd’un kurucu üyesi Syd Barrett 60 yaşında hayata veda etti. konuya dönecek olursak 1.Korn - Coming Undone 2.Korn - Did My Time 3.Korn - Freak On A Leash 4.Korn - Twisted Transistor 5.Korn - Ya'll Want A Single
|KRONDOR|
İletim - 12/07/2006 : 03:13:05
alıntı:kabil tarafından yazılan:
hocam bu şarkıyı marliyn mansonda söylemiş. bence güzelde söylemiş.bir dinleyin derim.
Onun coverı da mevcut, merak etme :) Farklı bir havası var. Kötü diyemem; ancak orijinaline hiçbir şeyi değiştirmem. Söyleyişinde ruh yok bir kere bunda :) Ayrıca ilgilenenler için: Dream Theater, Pink Floyd parçalarından oluşan, Dark Side of the Moon (PF'nin aynı addaki albümünden farklı içeriğe sahip) adlı bir albüm çıkardı bu sene. Cover değil, bire bir çalmışlar. Bilmeyenlere dinletsek, DT'nin çaldığını anlamayabilir bile :) Tabii eskilere yediremeyecek kadar da bariz fark var (Biz yemeyiz mesela :P). Yine de öneririm.
Konudan uzaklaştık bu sırada; ama bilgi içerikli oldu en azından :) _SeSSiz_Dj_, kusura bakmazsın umarım :)