|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
mahur gözlüm |
İletim - 18/08/2006 : 16:14:02 benim en çok sevdiğim şarkılar: candan erçetin-sensizlik nilüfer örer-mevsim bahar badem-sen ağlama rafet elroman-gönül yarası ve bana sen lazım sizin ne? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Finomen |
İletim - 14/09/2006 : 10:21:05 benim en cok sevdiyim sharki Black eyed peas:pump it;my hups |
golden girl |
İletim - 11/09/2006 : 13:24:57 duman _aman aman raffet el roman _yana yakıla |
Uruk-Hai |
İletim - 11/09/2006 : 01:03:01 Bunları en başta açıklasaydın iyi olurdu, daha önceki bazı konularda da tam anlatmak istediğini kapalı bir şekilde belirtmişsin, sonra yanlış anlaşılmaya sebep olmuş. |
umutcanuğuz |
İletim - 11/09/2006 : 01:00:13 Benim yapmak istediğim tek benzetme saygı duyulması gereken kültürel öğeler olmalarıydı.Zaten benim ikisi aynı gibi bir laf etmedim.Anlaşılan millî duygularınıza dokunulmasını hıncını 'sakacinin_teki''nden değil benden çıkarıcaksınız. İşte aradaki tek benzerlik Mehter Marşı'yla dalga geçilmesi nasıl rahatsızlık veriyorsa;''Aldırma Gönül''le dalga geçilmesi de,onu yazan kişinin ne şartlarda ve ne duygularda yazdığını hiç umursamadan alay etmek de büyük rahatsızlık verir.En azından benim için. |
inter_23 |
İletim - 11/09/2006 : 00:28:45 Hocam rica ederim. Gerçekten de Aldırma Gönül ile Mehteran takımının alakası yok. Mehter Marşı diyipte sırıtmanın ne alemi var, anlamam ki. Fazla da konuşmak istemiyorum. Ama biraz daha dikkatli olalım. |
|
|
|