AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Müzikleri Birleştirme...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Baygitar İletim - 02/05/2007 : 16:34:02
Ben şarkıyı klasik türde çaldım...Onu cd'ye kaydettim...Sonra benden çoook uzaklarda oturan bi arkadaşımda şarkıyı ritim atarak çaldı ve kaydetti.Bana gönderdi.Ben bunları bir birine monte edebilirmiym?Ortaya güzel bir solo çıkabilir...
Ve eğer yapabiliyorsam bunu ilgisi olan forum arkadaşlarımızlada yapabiliriz...Çok güzel çalışmalar çıkabilir:)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Generalll İletim - 05/05/2007 : 10:56:35
Majör biraz daha açmış olayı.Hücüm kayıt moda oldu bu sıralar:D.Bazı sanatçılar hala kanal kayıt yapıyor ama onlarda da çok fazla kanal oluyor.Ne diyeyim sana 80-90 ayrı kanaldan kayıp yapıyorlar.Zorlarsan daha fazlada çıkar.Bu sayede seslerle daha fazla oynayabiliyorlar.
major İletim - 05/05/2007 : 10:17:59
alıntı:
kabil tarafından yazılan:

arkadaşlar mesele elektro çalacağım zamn korn'un bir parçasını çalmak istiyorum.ama bu parçayı çalarken müzikte çalacak ve ben müziğin içinden korn gitaristlerinde birnin mesela munky gitar sesini kesip onun çaldığı kısımları kendim çalmak istiyorum.
bu şekilde istediğim gitaristin gitar sesini kesebileceğim bir program varmı?

amfi bilgisayara bağlanıyor.

Eğer şarkı kanallara ayrılmış bir şekilde kayıt edilmişse bir şekilde gitarın sesinin geldiği kanalı kısabilirsin. Ama şansının olması lazım :) artık öyle kaydedilmiyor şarkılar.
comandante İletim - 04/05/2007 : 22:29:49
alıntı:
kabil tarafından yazılan:

arkadaşlar mesele elektro çalacağım zamn korn'un bir parçasını çalmak istiyorum.ama bu parçayı çalarken müzikte çalacak ve ben müziğin içinden korn gitaristlerinde birnin mesela munky gitar sesini kesip onun çaldığı kısımları kendim çalmak istiyorum.
bu şekilde istediğim gitaristin gitar sesini kesebileceğim bir program varmı?

amfi bilgisayara bağlanıyor.

gitar pro 4 sanırım bu işini görür.
Baygitar İletim - 04/05/2007 : 21:45:51
Sayfa bende bir garip açılıyor...Sanki enine genişlemiş gibi:)Neyse...
Genaralll:''O tür şakıların altyapılarının olduğu siteler var.'' demişsin...Ama herkese dağıtacaklarını pek sanmıyorum...
kabil İletim - 04/05/2007 : 21:38:11
ya ben örmek olarak verdim.illa koen çalcam diye biş yok.

0.02 Snitz Forums 2000