|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Ozan_kya |
İletim - 13/05/2007 : 10:44:03 Shake ıt shekerim 4..cü oldu evet arkadaşlar dün eurevıson yarışmasında Türkiye 4.cü yorumlarınız.Bence iyi bir başarı ben sonucu beğendim tabii 1.ci olsak süper olabilirdi. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
Artist |
İletim - 20/05/2007 : 21:48:47 alıntı: Tony_P@rker tarafından yazılan:
Çünkü oyları kıbrıs rum kesiminden aldılar..
Yanlış anladın yada ben yanlış anlattım. Oyları alacakları ülkenin sınırlarının içinin rengini değiştiriyorlar ya. Rumlardan oy alırken tüm adanın rengi değişti. |
candy |
İletim - 15/05/2007 : 17:15:39 Bana bu eurevıson dan iyice fenalık geldi.bence birinci olduktan sonra bir daha katılmayacaktık zirvedeyken bırakmak en iyisi ..sadece politika herkes kendi komşusuna puan veriyor belki ilk başlarda gerçekten şarkılar için oy veriliyordu ama artık kesinlikle böyle olmadığına eminim..... |
kurt1905 |
İletim - 15/05/2007 : 17:04:13 Haklısın. |
hasantahsinq |
İletim - 15/05/2007 : 02:47:52 Öncelikle 'Shake it up şekerim' şarkısı güzeldi fakat 1. olabilecek kadar değildi.En azından 3. olmasını beklerdim ama 4. oldu.Ben yinede Kenan Doğulu'ya teşekkür ediyorum. Ama.. Bu bir şarkı yarışması değil,bir politik savaş adeta.
İsrail,Ermenistan Avrupa'da ise nerede Suriye?Söyleyin bana nerede Irak..Nerede Azerbaycan?
-Ermenistan'ın şovunu hatırlayın.Üstleri başları kanlı.Orda bile provakasyon yapıyorlar...
Bence oylamalar şöyle olmalı: Her ülkeden aklı başında 10 kişinin oluşturduğu bir jüri.Ve puanları onlar versin. Böylece bu yarışma gerçekten bir şarkı yarışması olur ve gerçek sıralama ortaya çıkar...
|
Tony_P@rker |
İletim - 14/05/2007 : 23:21:46 Çünkü oyları kıbrıs rum kesiminden aldılar.. |
|
|
|