|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
kobebryant |
İletim - 12/07/2007 : 18:05:01 slm arkadaşlar ben bu müzik türünü yaklaşık 1 yıl önce falan keşfettim gerçekten harika şeler war crunk'ın şuanda tanınan en büyük yorumcusu need for speed underground 1'den tanıdığımız lil jon'dur.bunu yanında lil scrappy,youngbloodz,ying yang twins,eastside boyz gibi gruplar/sanatçılar yer almaktadır.ben bu müziği dinlerken gerçekten çok keyif alıyorum we rapçiyken şimdi rapi bırakıp crunk dinlemeye başladım.o yüzden crunk ain't dead demek istiyorum :D:D yani rap dinleyen herkese tavsiye ederim beğenirsiniz ama metalcilere bişe diemem onlardan da beğenen çıkabilir ama.belki de daha önceden bileniniz wardır aranızda |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
kobebryant |
İletim - 19/07/2007 : 19:08:30 hayır yanlisin war grunge deil benim bahsettigim CRUNK die yazilio general'in soledigi gibi rap'in baska bi turu gibi ama soleyenleri sesi genelde cok fenadır.anlatılamaz sesleri wardır yani dinlemen lazım lil jon dinledysen nfs'den fln bilrsn blki o adamn sesi cok az kiside war !! |
Generalll |
İletim - 19/07/2007 : 18:32:59 alıntı: Jansay tarafından yazılan:
ya bu crunk dediğiniz müzik türü grunge diye yazılıyorsa ing. de biliyorum bunu ve bu işin babası Nirvana grubu bence. Hani şu solisti Kurt Cobain olan. Gerçekten çok güzel parçaları var ben metalciyim ama ÇOK beğendim..
Rap'in değişik bir şekilde icra edildiği bir tür bu crunk...Grunge'nin ne olduğunu biliyoruz:).
|
Jansay |
İletim - 19/07/2007 : 16:50:21 ya bu crunk dediğiniz müzik türü grunge diye yazılıyorsa ing. de biliyorum bunu ve bu işin babası Nirvana grubu bence. Hani şu solisti Kurt Cobain olan. Gerçekten çok güzel parçaları var ben metalciyim ama ÇOK beğendim.. |
hasantahsinq |
İletim - 19/07/2007 : 06:05:30 LilJon4Ever. Crunk müziğinin babası diyebilirim.. |
Generalll |
İletim - 18/07/2007 : 13:22:09 alıntı: kobebryant tarafından yazılan:
hyr ondan deil karistiran cok war o acidan soledm kucumsemek gibi bi amacm yoktu
P.O.D'nin grunga kayması biraz değişik olur bence ondan söyledim:D:D:D |
|
|
|