|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
badboy83 |
İletim - 02/11/2007 : 21:17:12 Arkadaşlar herkes en sevdiği rap şarkıcısının ismini ve en sevdiği şarkısının adını yazsın. Benim en sevdiğim rap şarkıcısı Ceza.. En sevdiğim şarkısı ise 'Yerli Plaka'... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CrAzY_IVAN |
İletim - 20/01/2008 : 02:25:16 Rap falan bilmem çok da, "Türkiye Sizinle Gurur Duyuyor" güzel olmuş. |
badboy83 |
İletim - 18/01/2008 : 20:53:34 Adamda tam bir rapçi tipi var ha.. Bu arada nereli olduğu konusunda 'Kusura bakma' demişsin. Önemli değil,adını hala bulamadım ama araştırmaya devam... :D |
hasantahsinq |
İletim - 17/01/2008 : 04:41:38 alıntı: badboy83 tarafından yazılan:
Arkadaşlar hani 1995'te CARTEL diye bir grup vardı bilirsiniz. Ben onlar varken biraz ufaklıktım ama şimdi şarkılarını dinliyorum arasıra.. Google'a CARTEL yazıyorum,görsellerdeki CARTEL resimlerinde bir adam var;saçlarını zenciler gibi yapmış birazda esmer birisi.. Onun adını bileniniz var mı acaba? Söyleseniz iyi olur,adamın hastası oldumda... :D
Adını bilmem ama o zaten zenci bir arkadaş..Nereli olduğunu unuttum kusura bakma.
|
quLeryuzz |
İletim - 09/01/2008 : 21:21:01 İzledim İlk Türkiyede Rap İşini Onlar Yaptı.
Sagopa Kajmer Grubu Yani Kolera ve Yanındaki Arkadaşları
Sago Grubu--Tüm Şarkıları |
badboy83 |
İletim - 10/12/2007 : 15:13:10 Arkadaşlar hani 1995'te CARTEL diye bir grup vardı bilirsiniz. Ben onlar varken biraz ufaklıktım ama şimdi şarkılarını dinliyorum arasıra.. Google'a CARTEL yazıyorum,görsellerdeki CARTEL resimlerinde bir adam var;saçlarını zenciler gibi yapmış birazda esmer birisi.. Onun adını bileniniz var mı acaba? Söyleseniz iyi olur,adamın hastası oldumda... :D |
|
|
|