AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Pop,rock ve Türk ''ü''

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
iso_demiro İletim - 16/04/2008 : 16:20:47
Pop ve rock şu çağda dinlenilen en çok müzik türleri.Pop,rock veya rap konusunda bir şarkıçı söylesem herkez bilebilir.hangi gençe sorsanız anında cevabı verir.Peki ya Türkü?
Türkünün kökü türkden gelir...Türküler pek yaygın değildir hatta hayatı boyunca bir tane bile türkü dinlemeyen o kadar çok insan var ki türkiye'de,bırakın türkü dinlemeyi,bir türkücü sorsanız onu bile bulamazlar
Sakın yanlış anlamayın.İnsan tabi ki her türlü müziği dinlemeli.Ancak buna türkü de dahil.Çünkü kendi geleneğimiz,kendi yarattığımız müzik türüne gittikce uzaklaşıyoruz...

Tamamen kendim yazdım bunu da beriltmek isterim emeğe saygı
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
iso_demiro İletim - 17/04/2008 : 15:33:52
Benim açtığım kütahya'nın pınarları konusunda bile çok az yanıt gelmiş
scrambler İletim - 16/04/2008 : 21:16:56
Zamane gençleri işte. Bizim zamanımızda öylemiydi. Alırdım radyoyu, açardım Müslüm Baba'yı, Orhan Gencebay'ı, Aşık Veysel'i... Onları dinlerken çok duygulanır, yastığım sırılsıklam olurdu. Tabi radyoyu öyle saatlerce filan dinleyemezdim. Pili hemen biterdi sonra. Şaka bir yana gelenek göreneklerimize sahip çıkmalıyız. Onlar bizim geçmişimizle bugün arasında kurulan bir köprü. Bundan dolayı öyle yabancı kültürlerden etkilenip kendi özümüzü, Türklüğümüzü ve türkülerimizi unutmayalım!..
kobebryant İletim - 16/04/2008 : 20:32:07
Diğer müzik türlerinin çekiciliğine kapılıyoruz. Melodisiydi falan diye. Halbuki türkü sözlerindeki anlam hiçbir türde yok bence.
FearOfThEDarK İletim - 16/04/2008 : 19:02:41
bende katılıyorum iyice uzaklaşıyoruz kendi kültürümüzden

0.03 Snitz Forums 2000