|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Generalll |
İletim - 29/06/2005 : 01:01:55 Arkadaslar tv de bir klip izledim 3 tane keman çalan bayan arkadas vardı.Arkada da 2 tane bayan arkadas klavye kullanıyorlardı.2 tanede erkek arkadaş bateri çalıyorlardı.Bu sarkının adı ne biliyor musunuz???Acayip zor bir soru oldu farkındayım ama ne yapabilirim şarkıyı çok sevdim.... |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
CRAYZZY |
İletim - 12/01/2007 : 22:04:46 Bear Share süper yahu her istediğini buluyorsun bu arada şarkıyı dinledim süper.Arada bir bateri solo var bayıldım oralara.:) |
HighVoltage |
İletim - 09/01/2007 : 23:12:34 alıntı: metallic_white tarafından yazılan:
Yıllarca bekleyip, arayacaksın ...
Ben sadece bir yıl bekledim, bu süre zarfında pek aradığım söylenemez ama geç oldu, güç oldu sonunda buldum. Sorumu tazelemekte yarar var, malum üzerinden tam 1 sene geçmiş.First reklamında çalan şarkıyı sormuştum.Hani güvenlik görevlisi eleman delice dans ediyordu.Bugün tesadüfen buldum: The Dandy Warhols - We Used To Be Friend Aslında üzerinden bir sene kadar uzun süre geçmiş konulara ileti atmam ama zaferimi ilan edeyim istedim.Mazur görün beni.. |
EmmaFan |
İletim - 17/01/2006 : 00:38:08 neyse....önemli değil.. |
DharkjuNs |
İletim - 14/01/2006 : 16:02:35 Eklediğim gün girdi bende ama sildim şarkıyı, yoksa gönderirdim kusura bakma. |
EmmaFan |
İletim - 11/01/2006 : 12:36:18 abi msn ini ekledimde adam girmiyoki msn e hic:D |
|
|
|