AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 Yabancı müzik, dinleyenler..

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
DharkjuNs İletim - 25/11/2005 : 13:34:32
Aslında bu konuyu ''Yabancı Rock dinleyenler'' olarak açacaktım ama malum Oyunsitesi'nin çok büyük bir üye kitlesi var. Bundan dolayı konuyu da biraz daha genel yaptım (Diğer tarz dinleyenlere ayıp olmasın:) ) . Nese konuya dönecek olursak, Şöyle konulara bir göz gezdirdiğimde bu tür konuların sırf Türkçe Müzik, Türkiye'de Rock şeklinde açılmış olduğunu gördüm ve bu konuyu açtım. Yabancılardan En çok dinlediğiniz isimler nelerdir(Ama fazla olmasın en fazla 3 olsa yeter:) ) Ben başlıyorum devamını siz getirin bakalım..

-In Flames

-Anathema

-Opeth(Yada Megadeth, yada Godsmack, yada Deftones, yada Iron Maiden, Yada Placebo, Yada METALLICA, Yada Inspite, yada BloodLine...:)
NOT: Sakın siz bana uymayın :D..
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ultramert87 İletim - 12/01/2006 : 21:07:25
james blunt,kelly clarkson,grup84
Himanchig İletim - 12/01/2006 : 20:29:38
James Blunt , Sean Paul , Guns N' Roses
DharkjuNs İletim - 08/01/2006 : 12:15:26
Haklısın ama size saldırırsa, üyeliğinin yeniden kilitleneceğini biliyor. Ayrıca size saldıracak babayiğit de şu ana kadar nadir geldi buraya :).. Bu arada, mailime cevap vermenizi tekrar hatırlatmak isterim; ama yahoo adresim kapandı onun için imzamda yazılı adrese gönderirseniz sevinirim. Herkesten tekrar özür diliyorum... Saygılar.
|KRONDOR| İletim - 07/01/2006 : 18:21:25
Eski konular yüzünden sana saldıracağını hiç sanmıyorum. Böyle bir durum olsaydı, sana değil, üyeliğini kilitlediğimiz için bize saldırırdı.
DharkjuNs İletim - 06/01/2006 : 15:27:29
Tamam sory, ama açtığım konudan da bir parça ben sorumluyum değil mi ? Fuzbing, sende eski konular yüzünden her bahanede bana saldırmaktan vazgeç, benim kimseye kastım yok. Herkes biliyor benim kim olduğumu, senle konusacak birşeyim yok.

0.03 Snitz Forums 2000