AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Kara Elf Üçlemesi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
major İletim - 27/02/2006 : 21:51:23
Fantastik kurgudan hoşlananlar için mutlaka okunulması gereken bir kitap.Salvatore gerçekten çok iyi iş çıkarmış. Ejderha Mızrağı gibi onlarca kitabı var fakat asıl hikayenin anlatıldığı üç kitabı, Anayurt,Sürgün ve Göç'ü okumanız için size tavsiye ederim.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
EmmaFan İletim - 31/03/2006 : 19:39:26
arkadaşlar buldum sırayı..dedğiniz gibi...destan üçlemesinden sonra efsaneler 3 lemesi geliyo...ondan sonra 2. nesil sonra yaz alevi ejderhaları..ondan sonra yazarlar değişiyo falan fıstık karışıyo meydan:Dkitaplar havada uçuşuyo:D
major İletim - 28/03/2006 : 20:54:15
Üçlemenin sonunda zaten bitiyor hikaye. Yaz alevi sonra çok daha sonra geliyordur sen merak etme. Sen efsanelere başla bence.
EmmaFan İletim - 28/03/2006 : 20:03:03
oooof of..bunu tam olarak bilen yokmu yaav...bitecek 3 lemem ne alcamben:D
major İletim - 27/03/2006 : 21:30:01
Bilmiyorum valla çünkü daha onu okumadım ama kitabın arkasında -sırayla yazıyorsa tabi- önce efsaneler üçlemesi sonra ikinci nesil sonra da yaz alevini yazmışlar.

Bu arada Unutulmuş diyarların 2.seriside bitti. Bu hafta içi 3.süne başlıyorum.
EmmaFan İletim - 27/03/2006 : 17:11:20
alıntı:
major tarafından yazılan:

Ondan sonra Efsaneler Üçlemesi geliyor. Bu kitapta Raistlin le Caramon üzerine kurulu. Ondan sonra Yaz Alevi Ejderhaları ve ondan da sonra İkinci nesil..Ondan sonra da......

ya anlamadım..bu ilk 3 lemeden sonra yaz alevi ejderhaları gelmesi lazım değilmi?..caramon ve raistlin üzerine kurulu olan efsaneler üçlemesinden önce çünkü isimler mevsimi çaarıştırıyo...ilk titap güz alacakaranlıının ejderhaları
2. kitap kış gecesi ejderhaları..
3. kitap ilkbahar bilmemnesi ejderhalrı..

ve yaz alevi e. nın arkasında 3 lemenin devamı diyo..eee mevsimleri dizersenz zaten yaz alevi gelmesi gerekiyo...öyle değil mi??

0.03 Snitz Forums 2000