AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 SanalKitap

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Milamber İletim - 12/03/2004 : 23:06:09
sanal bir kitap hazırlamaya başladım bu tür örnek kitaplar varmı ?
kitap bizim bir aralar planladığımız oyunun konusunu içerecek temel olarak bir kişinin büyücü olması işlenecek haftada bir o hafta yaşadığı olayları aktaracaz aynı sırada gittiği mekanlarla ilgili resimler olacak (çok değil) ayrıca bu kişi nin tuttuğu günlüğü yayınlayacağız bu günlükte öğrendiği büyüleri anlatacağız
böyle bir şey daha önce yapıldımı bilmiyorum ama aklıma güzel bir fikir gibi geldi önerileriniz nelerdir böyle bir kitap tutulurmu ?
++++++bu arada tasarım bitti gibi hoş oldu biraz daha ayrıntılarına baktıktan sonra site yayınlanmaya başlayacak ve ilk haftamızı geçireceğiz sadece konuları yapmadığımız için yayına çıkmamız biraz sürecek ama kesin çıkacağız aynı sırada dünya yı da oluşturmaya çalışıyorum burada önerilere ihtiyacım var
1   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Rappier İletim - 13/03/2004 : 00:36:14
Öneriden ziyade yeni oyun hakkında birşeyler yazmak istiyorum. Geçen sefer iyi kötü birşeyler yapmıştık ama devamı gelmedi. Bir DM ayarlayıp yeni oyunumuza başlasak artık diyorum. Hem böyle bir oyun senin aklındaki projeyede destek olur. Önümde önemli bir sınavım olmasına rağmen yeni bir başlangıcın sitenin durgun olduğu böyle bir dönemde yapılması gerektiğini düşünüyorum.

0.02 Snitz Forums 2000