AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Ejderha Mızrağı

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
WITCH İletim - 23/07/2004 : 01:43:01
Arkadaşlar Ejderha Mızrağı ile ilgilenip okuyanlar var mı aranızda??
ben şu ana kadar sadece 8 tanesini okumama rağmen beni fena halde etkiledi.Tracy ve Margeret ın yazıları insana yaşanmışlık hissi veriyor.Gerçekten kendini Ortadünya'da hissediosun.Özellikle karakterler arasındaki konuşmalar çok doğal.Hiç sıkılmadan ve elimden bırakmadan(tuvalet ve yemek ihtiyaçları dışında :)) )8 kitap arka arkaya bitti.Çünkü elimden bırakamadım ama şimdi macere bitti çünkü devam olan kitap yazılmadı daha :( Eğer ilgilenenler varsa tartışmak isterim.Veya FRP ile ilgili yazanlar varsa yazdıkları hakkında da olur.
3   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
anilanar İletim - 25/07/2004 : 02:36:35
Sen bu arada diğer yazarlarınkileri oku.
Başlangıçlar, Kang'ın Alayı (Çok güzel) Yeni Çağın Ejderhaları (bu da güzel), Dhamon Efsanesi.. bi de Vinas Solamnus ile Fistandantilus: Yeniden doğuş kitaplarının olduğu bi seri var onu da oku. Yavaş yavaş kitaplar çevrilior merak etme.
Unutulmuş Diyarlara da başlayabilirsin. Avatar Üçlemesiyle başla ama sıkıcı gelebilir. Okumak zorundasın, diğer kitaplar avatar üçlemesiyle ilişkili. sora diğerleriyle devam edersin.

Rappier İletim - 25/07/2004 : 00:51:16
Ejderha mızrağını sevdiysen KaraeElf üçlemesini okumanı tavsiye ederim.
|KRONDOR| İletim - 23/07/2004 : 01:52:34
Kitapların bir kısmını okumuştuk ama uzun zaman olduğu için fazla yorum yapamıyacağım ancak güzel oldukları kesin Yazdıkların arasında düzeltmem gereken bir şey var. Ejderha Mızrağı serisi Orta Dünya'da değil, Dragonlance dünyasında geçiyor. Ayrıca, konu Kültür, Sanat bölümüne daha uygun. Oraya taşıyorum.

0.03 Snitz Forums 2000