AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 dijital kale

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
noel baba İletim - 06/08/2005 : 16:02:15
dark_knight dijital kaleyi 9 saatte bitirmiş süpper kitap olduğunu duydum ve en son sayfada bir şifre var onu çözmek imkansız
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Goquay İletim - 11/08/2005 : 09:56:16
İste İMkansız diye bisi yok tur gordukumuz gibi gozleri ustumuzde
Dodo İletim - 11/08/2005 : 01:49:08
Ben de tam tersini düşünüyorum.. :) Son kitabı "İhanet Noktası" da okunmaya değer..
NoD0ubT İletim - 11/08/2005 : 01:32:27
Konu dışı olacak ama ... Dan Brown bu kitabında pek de başarılı olamamış diye düşünüyorum... "Da Vinci Şifresi" ve "Melekler ve Şeytanlar" bence çok daha akıcı ve yaratıcıydı... Kitap eleştirilerini ve yorumları okuyacak olursanız zaten bu ortaya çıkıyor..
Dodo İletim - 10/08/2005 : 20:48:43
Konuyu okumadan cevaplamanın hataları.. :) Kitabı ilk çıktığı zaman bi solukta okumuştum.. O sondaki şifre.. Dark Knight'ın dediği gibi her sayıya denk gelen bölümün ilk harfine koymaktan ibaret.. Ortaya şu çıkıo..
G-Ö-Z-Ü-M-Ü-Z
Ü-S-T-Ü-N-Ü-Z-D-E
dark_knight İletim - 10/08/2005 : 20:20:35
Bi açıklama lazım tabi dimi? Hocalar bu hesap benim ve Soldier'in küçük kardeşlerimize ait. Kendilerini her ne kadar üye olmayın diye uyarsak da üye olmuşlar işte. Yöneticilerden ricam bu üyeliği kilitlemeleri....

Şifre olayına gelince, Dodo senin demek istediğin Hiroşima ve Nagasaki'ye atılan atom bombalarındaki reaktif madde (Uranyum 238 ve 235) farkı (ki bu 238-235=3)

HeXeN son sayfadaki şifreyi vermeyeyim de nasıl çözüldüğünü vereyim. Kitapta her konunun bir numarası var. Yapmanız gereken 85 yazan yere 85. konunun ilk harfi, 114 yazan yere 114. konunun ilk harfi gibi yazmak. En sonunda şifre çıkacak (burayı tam hatırlamıyorum, belki sezar kutusu kullanmak gerekebilir, ki kitabı okuyanlar bilecektir).

0.03 Snitz Forums 2000