AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 çizgi roman

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
death İletim - 01/09/2005 : 22:58:52
çizgi romanlarla ilgileneniz var mı?
ben sandman'i cok severim örnegin..
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
scorpionfa İletim - 03/09/2005 : 11:04:42
Çok ama çok eskiden (çocukken tabi) çizgi roman okurdum. Şimdilerde ise üstteki arkadaş gibi, seyrek aralıklarla da olsa manga okuyorum. Manga çevirisi ile ilgilenenler için, çok sevdiğim bir kaç dostumun da içinde bulunduğu bir site var. Konuyla alakalı olduğu için reklama gireceğini sanmıyorum: http://www.flameriders.com
Yasal mevzuatta son derece açık: "Sitedeki tüm Mangalar'ın hakları yapımcılarına ve stüdyolarına aittir. Mangalar'ı çevirip yayınlamak bir suç teşkil etmemesinin yanında, Japonca'dan İngilizce'ye çeviren "Manga Çeviri Grupları" 'ndan izin alınmıştır. Türkiye'de lisanslanan Mangalar siteden hemen kaldırılacaktır."
shadowwalker İletim - 03/09/2005 : 05:47:04
zamanında çok okurdum hatta kolleksiyoncuydum. 2003 yılı öncesi çıkmış bütün spiderman sayıları elimde halen mevcut mesela. aslına bakarsan bir kütüphane dolusu çizgi roman var :d ama artık kapanıp giden yayın evlerinden gına geldi ellemiyorum. internetten bol bol manga indirip okuyorum yanlız. (bu arada fan gruplarının çeviri yapıp düzenlediği (kısaca scanlation deniyor) mangalar yasal oluyor -ancak bir yayın evi yayın haklarını almışsa manganın; o zaman olay yasallığını kaybediyor; hani suç işliyosun filan demeyin diye yazayım dedim)

0.02 Snitz Forums 2000