AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 dan brownın en ii kiatbı?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
MrTrouble11 İletim - 17/09/2005 : 17:28:46
slm beyler ben günümüzün en çok okunan yazarlarından dan brownın 4 kitabı içinde en beğendiğinizi belirtmenizi istiyorum. valla benim sıralamam şöyle olucak
1- melekler ve şeytanlar
2- ihanet noktası
3- dijital kale
4- da vinci şifresi
gerçekten hayatımda melekler ve şeytanlar kadar sürükleyici bir kitap görmedim. okumayan varsa çok büyük kayıp!!! müthiş karakterler - inanılmaz bir konu - hiç bitmeyen gerilim!! kesinlikle hayatımda okuduğum en güzel kitap!!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
yağmur İletim - 02/10/2005 : 18:17:26
melekler ve şeytanları tek geçerim.bence kurgusu süper bi kitap çok etkiledi beni gerçekle bağdaşması büyüleyiciydi!
Turgay Atacan İletim - 23/09/2005 : 20:59:34
Bence Melekler ve Şeytanlar.Dan Brown'un kitaplarını Da Vinci Şifresi,Melekler ve Şeytanlar,Dijital Kale,İhanet Noktası şeklinde okudum.Ama nedense İhanet noktası ve Dijital kale beni diğerleri kadar saramadı(herhalde diğer kitaplardaki mistik havaya alıştığım için).Yeni kitapları bekliyoruz
kabil İletim - 23/09/2005 : 20:58:42
meleklekler ve şeytanlar kesinlikle davincinin şifresin'den daha sürükleyici ve güzel
shadowwalker İletim - 23/09/2005 : 12:11:40
ben ihanet noktasını okudum iyiydi. da vinci şifresi şifresinede arkadaşta bir göz attım şahsen çok fazla sarmamıştı (ancak tamamını okumadım) diğer arkadaşlardanda yorum bekliyoruz dedin diye yazıyorum; gördüğün gibi bütün kitaplarını okumadım :) kitap okumak büyük lüks yav. 20+ ytl verip alıyosun bir kitap devrisi gün bitiyor, bir işte çalışıyor dahi olsam istediğim bütün kitapları okuyamazdım büyük ihtimal eheh...
MrTrouble11 İletim - 22/09/2005 : 22:56:28
pardon yaw napalım burası böyle genelde oyunlara yönelik bi forum olunca erkek çoğunluğu oluo öyle deyiwermişim çok pardon!! we benden bi tawsiye, harry potter çıkmadan bence ihanet noktasını oku bak pişman olmazsın & uzun da süreceğini sanmıyorum bayan (!) . diğer arklardan yorum beklioruz hala

0.02 Snitz Forums 2000