AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 DiaBLo Kitap Serisi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Bartuc İletim - 18/09/2005 : 12:32:35
OkuyanLAr eLbette Vardir. KitapLar Hakkindaki Goruslerinizi Öğrenmek Istiyorum. Bence KitapLarı da Oyunu Kadr Muhteşem. ÖzeLLikLe Bartuc'un Mirası(Legacy Of bLood) ve GöLge KraLLıqı (The Shadow Kingdom). Siyah yoLu da GüzeL KıLan FarkLı Hikayesi ve FarkLı Tarzda Bir ibLis(Kabraxis).. Ama Diğer Ikisine Göre Sönük kaLıyor Bence..
4   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Rappier İletim - 04/01/2006 : 11:13:01
Ben ilk kitabın ortalarında okuma işini bırakmıştım. Bana biraz yapmacık geldi. Biablo gibi bir konudan bu tip bir kitabın çıkması biraz ayıp olmuş. Kesinlikle daha güzel birşeyler yapılabilirdi ve dahada önemlisi bu kitaptan daha kaliteli ve oyunmayı daha fazla hakeden kitaplar var. Bu tarza yeni başladıysanız diablo serisini daha sonralara bırakmanızda fayda var (:
DarkJedi İletim - 03/01/2006 : 22:59:23
Ben almıştın yeni sayıldıım için malesefe geç cvp yazıom kesin al süperler kısaca özetle

Bartcu'un mirasında:::Hazine avcılarının çoğu Undeadlere yem oluo sonra biri o sırada kazayla bir kalkan ve armor giyiyo sonra diablonun ateşi vücuduna girio dewamınıda oku...

Gölge Krallı:Bir grup hazine avcısı ve paralı askerleri (Mephisto'nun ordalar) birden su içinden çıkan dev yaratıkla karşı karşıya kalır ve yaratık birden bir adamlarını kapar ve komutan okla adamını can çekişmesin die vurur

Siyah Yol: Beter bişi solemicem oku gör :

BartucTheBLoody İletim - 25/09/2005 : 14:05:29
Dostum Kitap Serisi Artemis YayıncıLık ın KatkıLarıyLa TürKiyede BuLunmakta.. Artemis YayınLArının Sitesine Girerek Sipariş VerebiLirsin. Ayrıca Seçkin KitapçıLarda da BuLunmakta.. Tavsiye ederim. MutLaka Oku.
ArcHAng3L İletim - 24/09/2005 : 17:53:47
Diablo'nun kitap serisi olduğunu hiç bilmiyodum. nerden bulabilirim biliyor musunuz???

0.03 Snitz Forums 2000