|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Dodo |
İletim - 08/12/2007 : 13:44:25 Uzun zamandır bilgisayarda bazı resim progamları yardımıyla yapılan hızlı çalışmaları takip ediyorum. Eğer forumda bu konu hakkında meraklı başka üyeler de var ise, sizlerle izlemesini en sevdiğim çalışmaları ve yaptıkça kendi çalışmalarımı paylaşmak istedim.
İlk başta üstadlar, PhotoShop CS2 ile resimleri yapıyorlar sandım ama çoğu efektlerin (özellikle taslak oluştururken ve karakelem çalışmlarındaki) PhotoShop'ta bulunmadığını fark ettim. Ya başka bir program var ya da kendi fırçalarını ve efektlerini kendileri oluşturmuşlar, çözemedim. Eğer hangi programı kullandıkları hakkında bilgisi olanlar var ise programın ismini programı derhal temin etmem için yazmalarını rica ediyorum.
Youtube'dan bulduğum bir kaç çalışma..
T-Bag / Prison Break www.youtube.com/watch?v=VAtCYmUJGPo
Michael Scofield / Prison Break www.youtube.com/watch?v=j9qkZIojwTM&feature=related www.youtube.com/watch?v=sTUzrxuytlg&feature=related
Sean Connery www.youtube.com/watch?v=FAGGheeMdmk&feature=related
Bu da benim ilk 'Speed Painting' çalışmam, dün gece 23.30'da başlayıp 1.30 gibi bitirdim. Eğer yukarıdaki çalışmaları izlemeden önce bu resme bakarsanız gayet güzel gelebilir. Ama onları izledikten sonra bakarsanız oldukça vasat kalacağını göreceksiniz. Olsun, ne yapalım, daha öğreneceklerimiz var elbet. :) İsterseniz linki vermeden önce, çalışmada neler kullandığım hakkında ufak bir bilgi vereyim. Fırçalarım, düz 1, 3, 5, 9, 13, 65 ve 100'lük fırçalarla saçlar için 25'lik çim fırça. Onun dışında kullandığım efektler 'Cutout', 'Lens Flare', dağıtma, uzatma, büyükme, yuvarlamaya yarayan 'Liquefy' (sıvılaştırma) ve biraz renk (Hue - Saturation) ayarı. Yaptıkça çalışmaları eklemeye devam edeceğim, buyrun..
http://img210.imageshack.us/img210/5223/kingofspadesma4.jpg |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
tonwer |
İletim - 08/01/2009 : 20:13:32 zaten adam corel painter'in ilustrasyonlarını yapıyor |
Oyunbozan |
İletim - 08/01/2009 : 19:32:17 Hakkaten güzel resimlermiş.... |
tonwer |
İletim - 08/01/2009 : 19:28:03 en sevdiğim usta andrew jones... alın bu onun sitesi siteye tıkladığınızda neden sevdiğimi anlıyacaksınız. http://www.androidjones.com/AndroidJones_Gallery.html
|
tonwer |
İletim - 08/01/2009 : 19:16:52 saol |
Oyunbozan |
İletim - 08/01/2009 : 19:09:19 Gayet güzel olmuş bence... |
|
|
|