AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 FIFA - PES - EURO - Winning Eleven ve Diğerleri
 FIFA 11 mi PES 11 mi?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
CrAzY_IVAN İletim - 14/10/2010 : 12:00:42
Arkadaşlar sizce bu yıl FIFA 11 mi PES 11 mi üstün, görüşleriniz nedir? Ve neden?

FIFA 11 İncelemesi: http://www.oyunsitesi.com/incelemeler/incelemeler.asp?oyun=fifa11

PES 11 İncelemesi: http://www.oyunsitesi.com/incelemeler/incelemeler.asp?oyun=pes11
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ShiLMyrO İletim - 12/05/2011 : 21:52:05
Pes10'da oyuncular çok güçlüydü. Eto olsun İbrahimoviç olsun tek kişilik takım gibilerdi. Bunu dengelemek için sistemi değiştirmişler ama oynanış berbatlaşmış. Ayrıca yine çok zor pozisyonlarda mükemmel paslar, mükemmel şutlar çıkarabiliyor oyuncular.

Fifa 11 ise ortayı tam yakalamış bu sefer. İkili mücadeleler, kafa topları gerçekçi. Ayrıca paslaşmalar falan çok iyi. Oyunun sadece menejer modu çok saçma olmuş. Size verilen paradan hiç harcama yapmayıp hatta oyuncu satıp para kazanıp, son iki hafta liderlikten düşünce (ki şampiyonluk şansı çok yüksek olsa bile) takım sizi kovabiliyor. En iyi oyuncuları bile parasını verince elde edebiliyorsunuz vs. vs. Ama ben bu yıl fifa'dan vazgeçmem.
|KRONDOR| İletim - 28/01/2011 : 00:27:08
Netten gördüğüm kadarıyla, bu sene FIFA, PES'i sollamış. Anca netten muhabbetlere bakabiliyoruz zaten, deneyimleyemedik birkaç oyun boyunca :)
uckazaz İletim - 25/01/2011 : 03:13:49
Eskiden (96-2000) rakibi olmadığı için FIFA oynayan ve bayılan biriydim. Sonraları PES bir şekilde daha keyifli gelmeye başladı. Ama bu sene her ikisini de denedim, açıkçası ben de PES 2010'a kadar vazgeçmedim PES'ten ama FIFA 11 muhteşem olmuş bunu söyleyebilirim. PES ise kullanışsız ötesi.
CrAzY_IVAN İletim - 15/10/2010 : 18:05:59
Bir FIFA'cı, bir de PES'çi var. :)

Bu arada hoşgeldin t.j. :)
t.j. İletim - 15/10/2010 : 12:36:37
2006'dan beri gerek PS2'ye gerekse PS3'e PES alan biri olarak söylüyorum, FIFA.

0.02 Snitz Forums 2000