AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 Lords of the Realms 3

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Apis_mellifica İletim - 10/05/2004 : 20:52:48
Lords of the Realms 2 hayatımın en iyi oyunuydu... Tam 2 sene boyunca aralıksız oynadığım bir oyun...

Fakat 3? Oyunu Turn-Based den Real-Time'a çevirmeye çalışmışlar. Oyunda savaşlar gerçekleşirken strateji ekranında zaman akmaya devam ediyor ama ne akmak! Bir savaş o kadar uzun sürüyor ki bazen dışarıda haritanın yarısı çoktan el değiştirmiş oluyor. Birde haritada aynı anda 2-3 savaş yapıyorsanız seyreyleyin gümbürtüyü seyreyleyin... Birinden çıkıp diğerine git, bu arada strateji ekranına uğra, bu esnada ilk savaşta binbir emekle yerleştirdiğin askerler kafalarına göre dağa taşa gitsin!

Strateji haritasıda bir keşmekeş... Bölgelerinize o bölgeleri yönetecek Vassal lar atıyorsunuz ama ondan sonra ne oluyor en ufak bir fikrim yok! Mesela bir Knight Vassal atadıysanız adam en basitinden bir kale dikiyor, kendi komutası altında da bir birlik üretiyor. Buraya kadar tamamda mesela ikinci bir birliği nasıl üreteceğiz? Bilen varsa yazsın lütfen...

Onun dışında çiftçi bir vassal görevlendirirsek tarım yapılıyor bölgede, bir tacir görevlendirirsek bir şehir oluşuyor vs vs... Ondan da para kazanaıyoruz. Oyunun tamamı bu!

Ayrıca bir bölgeye asker gönderiyorum, adamlar kasabaya geliyor ve hiç direniş yok. Fakat oraya bir Vassal atayıp yönetimi altına alamıyorum o toprakları? Onu nasıl becereceğiz?
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
Apis_mellifica İletim - 11/05/2004 : 12:03:28
Saol Smeagol, dediğin gibi çıktı...

Oyunu kiralık asker toplamayı bekleyip sonra saldırmak düzeyine indirmişler ya, ne diyeyim artık...

Koca bir hayal kırıklığı...

Çaresiz Roma Total War'u yada AoE 3'ü bekleyeceğiz =(
Smeagol İletim - 11/05/2004 : 10:26:40
Oyunda askeri üretim gerçekten kötü. Yanlızca bir yerlere şehir kurup ordan adam satın alabiliyorsun.
Yanlış hatırlamıyorsam düşman topraklarını ele geçirmek için yapman gereken, rakibinin merkezini yoketmendi. Böylece onun olan bölgelere vassa atabiliyordun.
Ama bence sen bu oyunu bırak direkt. Çok zevkli olması muhtemel bir oyunu batırmışlar.

0.03 Snitz Forums 2000