AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 en gıcık dizi

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
|WOLF| İletim - 05/02/2006 : 14:03:38
benim en gıcık olduğum film sihirli annem.tam bi bebek filmi.hani bi tane köpek varya hani yalanıyo ona gıcccccccccıııık oluyom. yanımda olsa tekmeyi bascam köpecie.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
HasanTTR İletim - 04/07/2006 : 15:48:48
alıntı:
GoTHiC BoY tarafından yazılan:

YA BAYLAR BAYANLAR DİZİ İZLEYİP NE YAPACAKSINIZ BİR BÖLÜMÜNÜ İZLİYORSUNUZ SONRA 2. 3. DERKEN SONUNA KADAR BAĞLI KALIYORSUNUZNEDEN BİZ TÜRK TOPLUMU APTAL KUTUSUNA BAKIP DURUYORUZ NİÇİN KİTAP OKUMUYORUZ(BİLİYORMUSUNUZ BİLMEM AMA JAPONYA DA GÜNDE OKUNAN KİTAP SAYISIÖHÖÖÖÖÖÖTÜRK OLARAK UTANIYORUM TİYATROLARA GİTMİYORUZ(BALE OPERA İSTİSNA BENDE SEWMIYORUM) NEDEN SİNEMAYA GİTMİYORUZ.ŞİMDİ DEMEYİN SINEMADA Kİ FİLM LERINDE DEWAMI OLUYO DIYE 2-3 FİLMLİK ŞEYLER AMA SONUCTA AYRI TELEVİZYON BAŞINDA DURUP 2 DE 1 ATIŞTIRIP İZLEYECEĞİMİZE SİNEMAYA GİDİP SOSYAL OLMAYI TERCİH ETMEK DAHA İYİDİR
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM.
SAYGILARIMLA

izlediğim yabancı bi kanalda italya anlatılıyordu ve şehirin nasıl kurulduğu,tünelleri,yolları,insanları,binaları herşeyini öğrendim...ve tüm opera,tiyatro vs. biletlerinin tümü 1 ay önceden satılmış olduğunu öğrendim.bu beni utandırıyor. ::(:(:(:(:(
HasanTTR İletim - 04/07/2006 : 15:44:20
alıntı:
GoTHiC BoY tarafından yazılan:

YA BAYLAR BAYANLAR DİZİ İZLEYİP NE YAPACAKSINIZ BİR BÖLÜMÜNÜ İZLİYORSUNUZ SONRA 2. 3. DERKEN SONUNA KADAR BAĞLI KALIYORSUNUZNEDEN BİZ TÜRK TOPLUMU APTAL KUTUSUNA BAKIP DURUYORUZ NİÇİN KİTAP OKUMUYORUZ(BİLİYORMUSUNUZ BİLMEM AMA JAPONYA DA GÜNDE OKUNAN KİTAP SAYISIÖHÖÖÖÖÖÖTÜRK OLARAK UTANIYORUM TİYATROLARA GİTMİYORUZ(BALE OPERA İSTİSNA BENDE SEWMIYORUM) NEDEN SİNEMAYA GİTMİYORUZ.ŞİMDİ DEMEYİN SINEMADA Kİ FİLM LERINDE DEWAMI OLUYO DIYE 2-3 FİLMLİK ŞEYLER AMA SONUCTA AYRI TELEVİZYON BAŞINDA DURUP 2 DE 1 ATIŞTIRIP İZLEYECEĞİMİZE SİNEMAYA GİDİP SOSYAL OLMAYI TERCİH ETMEK DAHA İYİDİR
SAYGILARIMLA

haklısın ..Malesef Türk televizyonları gündüzleri pembe dizi,kadın programları vs. yayınlıyor,akşamları ise saçma saçma insanı geliştiremeyecek dizileri YAYINLIYOR.Hiç bi zaman ülkemin tv kanallarını kötülemek istemesemde kötülemek zorundayım.Diğer yabancı kanallarda sürekli değişik değişik şeyler izliyorum (dizi falan değil) EN NEFRET ETTİĞİM DİZİ(LER) HEPSİ...
Mérula Alba İletim - 03/07/2006 : 15:16:59
GoTHiC BoY, ileti atarken küçük harfleri kullanın lütfen.
GoTHiC BoY İletim - 03/07/2006 : 14:41:13
SAYGILARIMLA
Artist İletim - 02/07/2006 : 23:04:20
Olum sen (0) mısın?

0.05 Snitz Forums 2000