AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 06.06.2011 Kanıt Programı

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
muhammetipli_1989 İletim - 07/06/2011 : 14:30:23
arkadaşlar ben dün kanal d de kanıt programını izledim ve çok etkilendim bana çok saçma geldi olay size nasıl geldi
şimdi bir internet cafeci bir kızı seviyor ama kız hiç ilgilenmiyor ve onu öldürmeye karar veriyor ama suçu başkasına atmak istiyor ve cafesine gelen çocukların(veya grubun) oynadığı oyunun bağımlısı oldunu biliyor ve o grup oyunun gerçek gibi o kızın(burayı tam anlayamadım uykum geldi)evindeki kızın ve çocukları ve kızı öldüyor o sırada çocuklar pişman olup internet cafeci çocuğun polise şikayet etmek istedini söylüyorlar ve buna dayanamayan cafeci çocuk o grubun hepsisni öldüyüyor ve cafenin gelen 17 yaşındaki çocuk cafeden polise ihpar maili atıyor ve adam yakalanıyor müebbet hapis yiyor
konu bu
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
muhammetipli_1989 İletim - 07/06/2011 : 14:57:23
evet doğru fatih abi progamı ablam izledi ortasında yakaldım progamı
sheriat İletim - 07/06/2011 : 14:44:11
ya hakikaten, annemde dün bunu izlemiş herhalde, bana video oyunlarının insanı cinayet işleyecek hale getirip getirmediğini sordu, bende ona lisan-ı münasip ile anlattım, video oyuncularının yüzde 99 unun nasıl mülayim insanlar olduğunu. oyunla gerçeği ayıramayan insanlar zaten hastadır ve bu hasta insanların yaptıklarını oyunlara yüklemek en basitinden haksızlık olur.

0.02 Snitz Forums 2000