|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| webci2 |
İletim - 28/07/2004 : 19:51:07 sizce hangisi daha iyi yani her açıdan konusu çekimler efektler sesler oyuncular sizce hangisi daha başarılı bir dizi |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| ALEXROSSSPIDERMAN |
İletim - 03/08/2004 : 12:12:43 Bence KURTLAR VADİSİ deli yüreğe bin basar.Neden?Çünkü Türkiye'deki olan olayların gerçeklerini ve içyüzünü anlatıyor. |
| uckazaz |
İletim - 03/08/2004 : 00:00:29 alıntı: ozforever tarafından yazılan:
Bence ikiside beş para etmez. Gencecik beyinleri yıkayan zihniyet. Bu tarz şiddet içeren diziler çıktı çıkalı, bırakın liselileri koca koca adamlar bile mafya oldu başımıza
Öyle diyorsun da bunlar Türkiye'nin gizli gerçekleridir,bence gençlerin hiç bilmemesi daha kötü olurdu ki bana beyin yıkama ile alakası yok gibi geldi.Senaryoyla,gerçekten olanlar birbirine çok yakın.Ama bir taraftan da haklısın çünkü çoğu gençler de sadece tabancalara ve birbirlerini nasıl kesip biçtiklerine de bakıyor. |
| Rmn |
İletim - 29/07/2004 : 23:42:14 artık pek bi farkları kalmadı. yavaş yavaş ikiside birbirine benzemeye başlıyor. |
| alaybozan |
İletim - 29/07/2004 : 22:08:39 bu dizilerden önce mafya yok muydu?? vardı. vardı da kimsenin haberi yoktu. bir örnek vereyim. 17 agustostan önce depremi kac kişi biliyodu, kaç kişi aa,şilide, bilmem nerde deprem oldu diodu?? hiç. 17 agustostan sonra herkes bilinçlendi(sözde). ve depremi takip etmeye başladı. mafya da öyle.vardı, dizilerden sonra herkes takip etmeye başladı. konuya dönersek, deli yürek 2. döneminde iyiydi. k.vadisine ise sözüm yok. |
| ozforever |
İletim - 29/07/2004 : 12:34:47 Bence ikiside beş para etmez. Gencecik beyinleri yıkayan zihniyet. Bu tarz şiddet içeren diziler çıktı çıkalı, bırakın liselileri koca koca adamlar bile mafya oldu başımıza |
|
|
|