Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
HEAKER
İletim - 17/12/2005 : 14:12:38 FENER NASIL ŞAMPİYON OLURTRANSFERLERİ NASIL NEDEN SAMPİYON LİGİNDE BİRŞEY YAPAMADIUEFA'YA GİREMEDİ SİZCE NEDEN
ARKADAŞLAR FENERLİLER YADA DİGER TAKIMLILAR FENERBAHÇE HAKINDA DÜŞÜNDÜKLERİNİZ NELER
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
HEAKER
İletim - 29/12/2005 : 15:31:47
alıntı:umutcanuguz tarafından yazılan:
He valla konu Fener'in durumu.Ayrıca ne var Fener'in durumunda.Allaha şükür borcumuz yok.En azında Tromso'ya Bolton'a elenmiyoz.Milan'a eleniyoz.
aynen katılıyorum kimseye borcumuz yok herşeyi daumdan beklememek lazım okeyyyyyy herşey daumdan beklersek ab'ye de o götürür bizleri degilmi arkadaşlar
umutcanuguz
İletim - 27/12/2005 : 17:08:57 He valla konu Fener'in durumu.Ayrıca ne var Fener'in durumunda.Allaha şükür borcumuz yok.En azında Tromso'ya Bolton'a elenmiyoz.Milan'a eleniyoz.
DharkjuNs
İletim - 26/12/2005 : 15:15:02 Konuyu saptırmayalım, önümüze bakalım. Anlıyorum Krondor'ların acaip fanısın ama kişiseL görüşlerini alakalı konulara yansıtsan daha iyi olmaz mı ?
umutcanuguz
İletim - 25/12/2005 : 14:49:58 Krondor Fenerbahçeliyiz bakıyom.Zaten bu siteye üye olduğum anda anlamıştım böyle biri ancak Fenerli olabilir.
|KRONDOR|
İletim - 25/12/2005 : 14:07:50 Hakem hatalarının diğer takımların lehine de çalıştığının farkında değilsiniz sanırım. En basitinden Song'un kırmızı kart alması gereken pozisyonların çoğunda hakemler görmemeyi tercih etti. Buna bakarak Galatasaray, hakemler sayesinde ikinci oldu diyebilir miyiz sizin iddialarınızdan yola çıkarak? Takımlarımızın Avrupa'da başarılı olamamasının en büyük nedeni, Türkiye liglerinin kalitesiz olması. Şikeyle, hakem hatalarıyla falan alakası yok bunun. GS, TS ve BJK'nin kendi beceriksizliği yüzünden elenmesinde de Fenerbahçe'nin payı yok ya. Madem FB kalitesiz, güçsüz ve sadece hakem hatalarıyla kazanabilen bir takım; diğer takımlar da Avrupa'da başarılı olsunlar ki biz de demek gerçekten bir şeyler var diyebilelim.