AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Türkiye'ye ağır ceza

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
HighVoltage İletim - 07/02/2006 : 19:19:17
arkadaşlar FİFA Türkiye ye 6 maç tarafsız ve seyircisiz oynama ve 200.000 frank para cezası vermiş.Nedersiniz çok agır değil mi :(
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
HighVoltage İletim - 12/02/2006 : 14:05:57
İplerin FİFA nın elinde olduğunu hepimiz biliyoruz.Ben Haluk Ulusoy'un hareketini kişisel olarak değerlendirdim.Yoksa bunun Başbakanla ya da herhangi bir devlet temsilcisi ile alakası yok.Zaten böyle bir şeyin olup olmadığı da kesin değil.Ayrıca ben bu davranışın onurlu bir davranış olduğunu söylemedim, aksine o insanın onurundan ve gururundan vazgeçmesi durumunu vurguladım.şahsen ben böyle bir davranışta bulunmam ama bu yinede bir fedakarlıktır.Aslında bu haberin pekte doğru olduğunu sanmıyorum.Zaten men etmeye cesaret edemezlerdi.Bu resmen skandal olurdu.Biz men edilecek kadar yanlış birşey yapmadık.Yani kimse ölmedi, yaralanmadı.Hatırlarsak İstanbulda ingilizlerle yaptığımız maçlarda İngiliz holiganlar yaralandı ve öldü.Romada çıkan olaylarda kameralar önünde canlı olarak futbolcuların yumruklaşmaları ekrana yansıdı.Peki bu olaylardan sonra ne gibi cezalar verildi.Karşılaştırma yaparsak son olan olaylar öncekilerden daha ağır cezayı gerektirmez.Hemde yeterli kanıtları, görüntü kayıtları vs. olmadan.Bu resmen bir yargısız infaz.Eminim ki savunmalar alınmadan çok çok önce Türkiyenin cezası belliydi.Bu durumun tamamen ayrımcılık ve Türk düşmanlığı olduğunu bir aptal bile anlar.Bu yüzden hakkımızda verilen kararın bozulacağı inancındayım.
_OutLaWs_ İletim - 12/02/2006 : 12:23:12
sanki bizim haklı olduğumuzu takan varda prestijimz sarsılcak...
inter_23 İletim - 12/02/2006 : 12:02:02
Türk milleti hiç bir zaman kimsenin önünde eğilmez.Eğer yaptıysa çok ayıp etmiş yazık.
|KRONDOR| İletim - 12/02/2006 : 02:11:56
Sadece öptüğü haberini duydum.

Emin misin? Haklı olduğumuz bir davada böyle bir davranış sergilemenin neresi onurlu? Bu davranışla ülke prestiji kurtarılacaksa, başbakanımızı da yollayalım el öpmek için. Bakarsın para da verirler :)
HighVoltage İletim - 12/02/2006 : 01:19:26
Öpse bile gerçekten takdir edilecek bir davranış.Bir insan ki kendi onurunu, gururunu hiçe sayıp ülkesi ve ülkesinin prestiji için böyle bir davranış içine giriyor.Eğer gerçekse helal olsun.

0.08 Snitz Forums 2000