AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Futbolumuz Ne Hallerde?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ceberruh İletim - 29/03/2006 : 15:52:14
Aslında ben şahsen futbolla pek alakalı değilim. Hatta takım bile tutmam ama gördüğüm ve duyduğum olaylar beni baya bi rahatsız etti diyebilirim. Özlellikle son zamanlarda taraftarlarca yaşanan olaylara şaşıyorum. En basit örneği ise Diyarbakır stadında yaşananlar. Bir taraftar nasıl olur da desteklediği takımın mailına böyle zarar verebiliyor? Bunu yaparken acaba amacı nedir? Sadece bu değil, diğer takımlarda gördüğüm takımının futbolcusuna laf söyleyen taraftarlar... Çok fazla örnek veremeyeceğim sadece konuyu genel olarak belirtmek istedim. Burda sayamadığım daha çok şey var.

Bu konuda bizi asla avrupayla kıyaslamaya girmek istemiyorum. Genelde yayın kuruluşlarında hep böyle yapılır "Biz bu kafayla Avrupa Birliği'ne giremeyiz" diye. Bir türk olarak bu tür olayların bize hiç yakışmadığını düşünüyorum. Eskiden savaşlarda yenildiğimizde bile düşmanımıza saygı duyardık. Ama şimdi bir utbol maçında resmen kendi kendimizi cezalandırır olduk. Şu anda Türk futbolunun konumunu ve seviyesini şahsen hiç beğenmiyorum. Düşüncesini paylaşmak isteyen arkadaş var mı?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ultramert İletim - 07/04/2006 : 14:54:11
diyarbakır düşmez gibime geliyor ne de olsa siyasiler araya giriyor ;)
Tony_P@rker İletim - 06/04/2006 : 23:33:30
Hiç bir takımın bu kadar ligden düşmesini istememiştim,aramızda Diyarbakır'lı arkadaşlar varsa sakın alınmasınlar..
R_Van Der VAARTTT İletim - 06/04/2006 : 17:02:02
Diyarbakır'da yaşananların futbolla uzaktan yakından alakası yok.Çoğunluğu Kürt olan stadyum(Kürtlük bir şey değil elbette benim Kürt arkadaşlarım da var.), PKK'yı destekleyen Kürtler, gelmişler stadyuma olay çıkarmak için bir kıvılcım işte.
ceberruh İletim - 29/03/2006 : 16:55:49
Ya aslında sorun ligde kalıp kalmamak değil. Herkesin çıkışları inişleri olur.
ultramert İletim - 29/03/2006 : 16:41:46
valla diyarbakırda yaşanan olaylardan sonra bu takımın hala daha turkcell süper liginde mücadele etmesi bu kadarına da pes dedirtecek cinsten..yani olacak iş değil adamlar maç izlemeye değil de terör estirmeye geliyorlar,geçen senede fb maçında yaşandı millet canını zor kurtardı
bu diyarbakır böyle giderse ligde kalamaz zaten

0.03 Snitz Forums 2000