AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 FEnerBAhce Dün NeDeN KAybeTTi ??

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ÇiLeKeŞ İletim - 16/04/2006 : 14:47:27
v manisa 5-3 fenerbahce

bu skorun Sorumlusu Kim ?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ultramert İletim - 16/04/2006 : 23:44:18
manisalı değilim ama manisada yaşıyorum....maçtan sonra burasını görmeniz lazımdı tüm şehir coştu resmen helal olsun vestele vallahi 6 eksikle çıktığı maçta feneri darmaduman etti daha önce 2 maçta kaybettiği puanların acısını fenerden çıkardı....bizimde önümüzü açtı kadıköydeki derbi maça gs rahat çıkacak şimdi düşünme sırası fenerlilerde bakalım o maçta ne yapacaklar..gs yenerse ŞAMPİYON zaten hadi bakalım cumartesi büyük maç bizi bekliyor :))
HighVoltage İletim - 16/04/2006 : 22:03:53
Appiah da hiç görmediğim kadar kötü oynamış.Ne ileri ne geri hiç bir katkısı olmamış takıma.Yani tam bir rezalet.Bu yenilgide en çok payı olan ise Daum'dur.ne Rüştü ne de Servet tek başlarına oynamadılar.Daum'u başarılı olduğunda zaten takdir ediyoruz, hatalarını da hoş görüyoruz ama, bu kadarı da şımarıklıktan başka bir şey değildir.Hele futbolcuların daha oynadıkları maç bitmeden ilk gölü atıp kazandıklarını zannetmeleri ve gs maçını düşünmelerine anlam veremiyorum.Şahsen ben kendimden örnek verecek olursam hiç bir sınavımın ortasında ya da öncesinde bir sonraki sınavı düşündüğüm olmamıştır.Burda da yine suçlu Daum.Futbolcularını şu son haftalarda her maça derbi havasında hazırlaması gerekirken, kendi bile aklı havada geziyor.Bana öyle geliyor ki Daum bu sene sınıfı geçemeyecek.Öyle ortalamayla falan olacak işler değil bunlar.Ne teknik olarak yeterli, ne de psikolojik olarak.Bu yüzden sezon sonunda kesinlikle gitmesi lazım.
Bu yenilginin olumlu tek yönü şampiyonluk yarışına biraz daha hareket getirecek olmasıdır.Ayrıca Vestel Manisa Sporlu oyuncuları ve Ersun Yenal'ı gönülden tebrik ediyorum.Güzel oynayıp hakkıyla aldılar maçı.
-eL_Niño- İletim - 16/04/2006 : 20:35:10
Olağan bir skor ben Manisanın galibiyetine hiç şaşırmadım ama GS yi gelecek hafta yeneriz derim ben

KATMANLAR
--Kalede rüştü var
--BJK,GS-FB çekişmesinden doğan hırs
--V.M.'nin halkulade oyunu

hak ettiler aldılar başka yorum yok...
fatih52 İletim - 16/04/2006 : 19:45:53
Tam bi halı saha maçı havasında geçti Rüştü'nün de hatalı goller yemesine çok üzüldüm Bjk'li olarak.Maç sonrasında da güvenlik kuvvetleri baya bi abarttı jop olayını.
Skorun sorumlusu da Servet ve Rüştü'dür.Çok kötüydüler.
wolverine İletim - 16/04/2006 : 19:28:14
fenerli olmasamda ilk üç golde rüştünün hataları vardı bence

0.03 Snitz Forums 2000