|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| Karakartal312 |
İletim - 18/06/2006 : 14:50:17 Uzun süre M.United'la özdeşleşen Beckham, 1994-95 sezonunun ikinci yarısında Championship takımlarından Preston North End forması giydi. Burada 5 maç oynadı 2 gol attı.
Ronaldinho, 1997'de daha profesyonael olmamışken Diyarbakırspor'a önerildi. Ancak o dönem takımında yedek olduğu için izlenmeye bile değer bulunmadı. O Ronaldinho 5 yıl sonra rekor bir transfer ücretiyle Paris Saint Germain'e geçti.
Dünyanın en iyi golcüsü olarak kabul edilen T.Henry, Monaco'dan transfer olduğu Juventus'ta sağ kanatta oynatılmak istendi. Ancak Fransız oyuncu "Forvet oynamak istiyorum" diyerek ayrıldı ve dünyanın sayılı golcüleri arasına girdi.
Hormonal bozukluk yüzünden büyüyememe hastalığına yakalanan Messi'nin fakir ailesi oğullarının tedavisine para bulabilmek için İspanya'ya yerleşti. Messi tedavi görürken Barcelona alt yapısında futbola başladı ve bugünlere geldi. |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Pırates |
İletim - 24/06/2006 : 00:02:01 Diyarbakıra bak hele ya adam az kalsın geliomuş diyarbakıra nedved olayıda ilginç |
| wolverine |
İletim - 23/06/2006 : 23:18:27 nedved'inde diz kapaklarında fazla bir kemik varmış bu onun hız kazanmasını acyip şekilde arttırıyormuş... |
| мєятizм™ |
İletim - 23/06/2006 : 21:58:16 [quote Ronaldinho, 1997'de daha profesyonael olmamışken Diyarbakırspor'a önerildi. Ancak o dönem takımında yedek olduğu için izlenmeye bile değer bulunmadı. O Ronaldinho 5 yıl sonra rekor bir transfer ücretiyle Paris Saint Germain'e geçti. [/quote] Vay Diyarbakır ın haline vursun kafayı duvarlara  |
| GoaL-KeePeR 2 |
İletim - 22/06/2006 : 15:17:16 resmen şoke oldum!!!yemin ederim ki bi an gözlerimin karardığını hissettim!!!ah diyarbakırspor ah! |
| hagi08 |
İletim - 19/06/2006 : 01:23:39 Evet herkes biliyordur hemen hemen ama appiah da galatasaraya gelmiş denenmeye ama aralarından sadece kingston almışlar ve Appiah juventus da yıldızı parladı |
|
|
|