AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 HENRY Mİ RONALDİNHO MU

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
lordi İletim - 22/06/2006 : 10:41:09
Ben şunu hep düşünürüm henry mi yoksa Ronaldinho mu daha güzel oynar
bence ronaldinho sizce
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
TheBodyGuard İletim - 17/07/2006 : 01:02:24
alıntı:
Big-Sexy tarafından yazılan:

kardeşler neyini tartışıyonuz ben konuyu bitirmeyye çalışmıyorum ama bakın brazilya 4 tane maçına RONALDİNHO toplasan 7-8 tane güzel pas 2-3 tane şutu var sahada yok yaaa AMA bizim THİERRYHENRY 3 golü war hiçdegilse verkaç yapıyo önde basıyo önüne gelen r.dinhoyu gecıyo pres yapmıyokı ama ispanya maçında top puyolun önundeyken 5 mtre arkasınan cıta hızıyla gelen henry topu aldı ve yerde sonra orta ve gol adam olmayan pozisyondan golü oluşturdu adam ronaldinhodan hızlı daha bitirici teknikleri hemen hemen aynı şutları da aynı ama henry nın plaselerıne dikkat diyorum ve en iyi titi birde zaten fransa -brezilya macında ronaldinho-henry macı da dıyebılırız gölü atan hangi yıldız HENRY birde ne golu ronaldinhonun sutu yok frikik sutundan harıc tartısılır yınede ama en ıyısı by THİERRYHENRY

Sadece Dünya Kupasını göz önünde bulundurarak değerlendirme yapamazsın üstelik daha neyini tartışıyonuz gibi bi ifade de kullanamazsın sana göre henry bana göre ronaldinho...
the_screm1995 İletim - 14/07/2006 : 14:49:25
dünya kupasında ronaldinho güzel oynamadı ama yinede ronaldinho
gandalf1500 İletim - 13/07/2006 : 22:56:03
Her zaman Ronaldinho derim.Tamam belki dünya kupasında kötü oynadı ama bunun sebebi Barcelona'da futbola doymasıdır.
DaRkLoRd_emma İletim - 11/07/2006 : 14:17:00
Walla ne biliyim hiç ikisini karşılaştırma gereği duymadım ama ronaldinhonun hareketleri hoşuma gidiyo..hani yapıyo ya cins cins hareketler
HasanTTR İletim - 05/07/2006 : 17:41:44
ronaldinho d. kupasında çok kötüydü belkide barcelonaya çok alıştığı için o kadar iyi oynuoydu.ben henry derim.

0.03 Snitz Forums 2000