Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
oyun2006
İletim - 23/07/2006 : 18:41:53 AAARKADAŞLAR BURDA HANGİ TAKIMLARIMIZ AVRUPADA NE YAPAR ONLARI KONUŞABİLİRİZ
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
HighVoltage
İletim - 11/11/2007 : 15:22:57 Forumda holiganlık yapanlara ne olduğunu bilmiyorsan 1. sayfayadaki örneğe bakmanı ve yöneticinin uyarısını dikkate almanı tavsiye ederim. Yok ben ortalığı karıştırmaya geldim, ölümüne holiganım diyorsan zaten yakında anlarsın ne olduğunu.
Hemen karamsarlığa düşmeyin...Unutmayın 2000 yılında UEFA kupasını alan bi Türk takımı olan Galatasaray...Yine aynı sezon Süper kupayı kaldıran Galatasaray...2002 Dünya Kupasında Dünya 3.cüsü olan Türkiye A Milli Takımı...Bizler yeri geldi kimleri devirdik...Yeri geldi inanılmaz başarılara imza attık...Ve bana öyle geliyor ki bu senede Avrupa da Türk takımları fırtına gibi esecek...Bu sene yeni bi başarı neden olmasın ???
Biraz eski bir mesaj ama cevap yazmak istiyorum.
Dünya üçüncüsü olurken kimi devirdik?
Çin'i ve Kosta Rika 'yı geride bıraktı..
İtalya'yı, Portekiz'i ve İspanya'yı deviren G.Kore'yi yendi..( Aynı zamanda Dünya Kupası'nın ev sahiplerinden birisi )
Grubunun Lideri oLan Japonya'yı yendi.. ( Aynı zamanda Dünya Kupası'nın ev sahiplerinden biri )
Fransa'yı ve İsveç'i ezip geçen Senegal'i çeyrek finalde eledi..
Ama sanırım tatmin etmemiş seni..
Nokta.
Tony_P@rker
İletim - 28/10/2007 : 21:15:12
alıntı:by ozoney tarafından yazılan:
alıntı:TheBodyGuard tarafından yazılan:
Hemen karamsarlığa düşmeyin...Unutmayın 2000 yılında UEFA kupasını alan bi Türk takımı olan Galatasaray...Yine aynı sezon Süper kupayı kaldıran Galatasaray...2002 Dünya Kupasında Dünya 3.cüsü olan Türkiye A Milli Takımı...Bizler yeri geldi kimleri devirdik...Yeri geldi inanılmaz başarılara imza attık...Ve bana öyle geliyor ki bu senede Avrupa da Türk takımları fırtına gibi esecek...Bu sene yeni bi başarı neden olmasın ???
Biraz eski bir mesaj ama cevap yazmak istiyorum.
Dünya üçüncüsü olurken kimi devirdik?
Çin'i ve Kosta Rika 'yı geride bıraktı..
İtalya'yı, Portekiz'i ve İspanya'yı deviren G.Kore'yi yendi..( Aynı zamanda Dünya Kupası'nın ev sahiplerinden birisi )
Grubunun Lideri oLan Japonya'yı yendi.. ( Aynı zamanda Dünya Kupası'nın ev sahiplerinden biri )
Fransa'yı ve İsveç'i ezip geçen Senegal'i çeyrek finalde eledi..
Ama sanırım tatmin etmemiş seni..
ShiLMyrO
İletim - 28/10/2007 : 19:59:53
alıntı:TheBodyGuard tarafından yazılan: