|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| inter_23 |
İletim - 13/08/2006 : 23:19:36 Arkadaşlar bu konuyu açarak görüşlerinizi öğrenmek istedim.Sıcağı sıcağına galatasaraydan başlamak istiyorum.
Galatasaray Kayserispor'u kendi sahasında 4-0 gibi net bir skorla mağlup etti.Gs iyi oynadı ve hak etti diye düşünüyorum.Acaba sizler ne düşünüyorsunuz?Takımlar fark etmez yeter ki seviyeli biçimde takımlarımızı olumlu ya da olumsuz eleştirelim... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| TheBodyGuard |
İletim - 11/09/2006 : 13:45:33 Galatasaray sezona puan kayıplarıyla başladı. Denizlispor maçında da bu geleneği bozmadı. İnter hocamında dediği gibi Galatasaray'ın savunması uzun bir aradan sonra açık verdi.
Fenerbahçe ise liderliğini korudu. Antalyaspor'u 4-2 gibi bir skorla maplup etmesine rağman oynanan futbol yeterli değildi bence. Eğer bu futbolu sürdürürse Randers maçında işi çok zor gibi geliyor bana. Yeni transferlere baktığımızda Kezman,Deivid ve Edu'yu hiç beğenmedim. Sanırım biraz daha zamana ihtiyaçları var. Lugano kaliteli bir transfer olduğunu ispatladı. Fakat hepsinden önemlisi Alex 2 sezondur olduğu gibi yine takımını sırtladı. 1 gol attı 3 te gol pası verdi.
Yılın ilk derbisi olan Beşiktaş-Trabzonspor maçı ile ilgili olarak da bazı şeyler söylemek istiyorum. Maçı 90 dakika izledim ve yan hakemleri hiç beğenmedim. Bazen Beşiktaş aleyhine bazen de Trabzonspor aleyhine hatalı kararlar verdiler. İki takımın ortak noktası olarak da kalecilerini hiç beğenmedim. Böyle giderse Beşiktaş Runje ile Trabzonspor da Jefferson ile Avrupa'da başarı yakalayamaz. Maçla ilgili olarak da Beşiktaş savunması çok hata yaptı. Toraman'ın eksikliğinin yanı sıra Baki'nin kötü futbolu yenilgideki en büyük faktör. Bu defans sorununa bir de Koray'ın Trabzonspor'un son golündeki hatası eklenince yenilgi kaçınılmaz oldu. Trabzonspor ise Ziya Doğan'la ilk maçında iyi not aldı. Özellikle Gökdeniz'e hayran kaldım. Her ne kadar son vuruşları yapamasa da milli takım için gerekli bir oyuncu. Marcelinho'nun da oynadığı futbol oldukça büyüleyiciydi. Adam sahada basmadık yer bırakmadı. Trabzonspor gerçekten önemli bir galibiyet elde etti. Umarım bu galibiyet serilerinin devamı gelir. |
| inter_23 |
İletim - 11/09/2006 : 02:17:40 Bir hafta da böylece bitti. Galatasaray Denizlisporla berabera kalarak 5. maçta 4. beraberliğini aldı. Ve uzun zamandan sonra Galatasaray'ın savunması sorun verdi. Fenerbahçe tartışmalı anların çok olduğu maçta Antalyaspor'u 4-2 yenerek yine en karlı takım moduna geçti. Beşiktaş ise kendi evinde Trabzonspor'a yenilerek ligde ki ikinci yenilgisini aldı. Savunması gerçekten sorunluydu. İbrahim Toraman'ın yokluğu hissedildi. Trabzonspor Ziya Doğanla çıkışa geçeceğe benziyor. |
| inter_23 |
İletim - 29/08/2006 : 15:38:23 devil9294 arkadaşım yazdığın iletide biraz daha dikkat edersen sevinirim. Biliyorsun site sakinleri olarak Türkçe konuşulması konusunda hassas davranmaya başladık. Saygılarımla... |
| devil9294 |
İletim - 29/08/2006 : 14:13:45 sakarya fenerbahe maçında sakarya sporun bence 2 golüde ofsayt tı.ama yine de sakarya iyi oynadı.sonuş bu fnerbahçeye başarılar dilerim |
| TheBodyGuard |
İletim - 28/08/2006 : 19:31:32 Bana kalırsa Galatasaray çok da kötü oynamadı. Özellikle yakaladığı gol fırsatlarını iyi değerlendiremedi. Hakan Şükür çok gol kaçırdı. Bu hafta da genç oyuncu Arda çıkışını sürdürdü. İliç yine formundaydı. Ümit Karan sahalara golle döndü. Galatasaray hakkında söyleyeceklerim bunlar.
Fenerbahçe maçını izlemedim. Bu yüzden hakem hataları var mı yok mu bilemeyeceğim. Tek söyleyeceğim Fenerbahçe Sakaryaspor ile oynadığı maçı kaybederek önemli avantaj kaybetti. Bu sonuçların ardından Beşiktaş da Fenerbahçe'ye yetişmiş oldu.
Beşiktaş ise Konyaspor'u devirerek son 3 haftadaki 3.galibiyetini elde etti. Ligde hala 2.sıradaki yerini korusa da Fenerbahçe'ye yetişti. İnter hocamında dediği gibi bu haftayı en karlı kapatan takım oldu.
Trabzonspor için de şunu söylemek istiyorum. İlk 3 hafta galibiyetle tanışamamışlardı. Çok da iyi bir performans sergilemiyorlardı. Bu hafta ligde ilk galibiyetlerini aldılar. Umarım bundan sonra galibiyetlerine devam ederler. Yükselen performanslarıyla da Türkiye'yi Avrupa'da en iyi şekilde temsil ederler. |
|
|
|