AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fener'in golcü transferleri !

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
HighVoltage İletim - 26/08/2006 : 13:49:42
Fener'in Mateja Kezman ve Deivid De Souza'yı renklerine bağladığını yeni öğrendim ve çok sevindim. Duymayan arkadaşlar varsa hemen yertiştireyim dedim :)
Bu transferler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yararlı olabilir mi? Ben Kezman'ın faydalı olacağını düşünüyorum. Diğer oyuncu hakkında ise pek bilgim olmadığından yorum yapamıyacağım. Umarım UEFA'da yoluna devam edecek olan Fenerbahçemiz için hayırlı olur ve takıma bol bol katkı sağlarlar. Ayrıca Anelka'dan kurtulduğumuz için de bir hayli sevinçliyim. Bu konu hakkındaki düşünce ve yorumlarınızı bekliyorum...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
HighVoltage İletim - 27/08/2006 : 14:18:10
Sanırım Edu kesin değil. Hele bir gelsin İstanbul'a :) Hani Carlos'u da alıyorduk ya. İşte o zaman da Fener'in Sitesinde "aldık, renklerimize kattık" gibi başlıklar vardı, ama olmadı. Bu da onun gibi olmasın.. Aziz başkan da hala -rest çekmesine rağmen- Roberto'yu alacağım diye etrafındakilere söylüyormuş. Benden söylemesi :) Takmış yani. Belli mi olur, belki ikinci yarıda bu hedefine ulaşır...
TheBodyGuard İletim - 26/08/2006 : 23:15:11
Eğer Edu da transfer edildiyse Luciano gönderilecek demektir...Edu ve Lugano defansta birbirine uyum sağlarsa 100.yıl da hem Avrupa'da hemde Türkiye'de başarı gelir...Umarım Edu'da Fenere kolay alışır ve başarılı olur...
HighVoltage İletim - 26/08/2006 : 22:07:23
>> Cruzeiro: "Edu'yu F.Bahçe'ye verdik"
Bir bomba daha... Transferde coştukça coşuyoruz
...

Fenerbahçemiz transferde bir açıldı, pir açıldı... Kezman ve De Souza'nın ardından bir bomba daha patlattık ve Edu Dracena'yı renklerimize bağladık. Alex'in eski kulübü Brezilya'nın Cruzeiro kulübünün resmi sitesinden yapılan açıklamada, futbolcuları Edu Dracena'nın transferi konusunda Fenerbahçe ile anlaştıkları duyuruldu. Açıklamada Edu Dracena'nın bonservisinin yüzde 50'si karşılığında Fenerbahçe'nin 2,85 milyon euro ödeyeceği yer aldı. Edu Dracena'nın dört yıllık sözleşmeye imza attığı öğrenildi.

25 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu, Edu Dracena'nın 2003 yılından beri Cruzeiro forması giyiyor. Tam adıyla Eduardo Luís Abonízio de Souza tek Avrupa deneyimini 2002 yılında Yunanistan'ın Olimypiakos takımında yaşamıştı.
>>

Fenerbahçenin resmi internet sitesinde işte böyle yazıyor.Ben de haberde prensipte anlaşıldığını duymuştum.Sanırım şimdi defans için transfer çabasındalar.Ayrıca Edu'yla Luciano'nun takas edileceği de ortalıkta dolaşan haberlerden.Ayrıntılı bigiye sahip olmak için kaynak: http://www.fenerbahce.com/

-eL_Niño- İletim - 26/08/2006 : 19:22:41
FenerBahçe geçen yıl iyi bir taktik uyguluyor, ileride 7 kişi ile rakibini boğa biliyordu
ama bu yıl FB maçını izlemek nasip olmadı bu senede aynı şey mi bilemiycem
yani demek istiyorumki forvete pek yatırım gerek miyor, orta düzey disiplinli bi golcü bile yetebilir

sizinde dediğiniz gibi defansa önem vermeli
servet, luciano, ümit, ismail güldüren, önder, petrov gibi önemli isimleri transfer ettiği dönem 6. olarak ligi bitirdiği yılın transfer sezonuydu ve bu üzücü olayın yükünü başarıyla üzerinden atmıştı
TheBodyGuard İletim - 26/08/2006 : 17:55:30
Orda haklısın hocam...Fenerbahçe gol yollarında pek sıkıntı çekmiyor...Çünkü forvetin arkasında Alex ve Tümer gibi gole dönük oynayan bireysel yeteneği oldukça fazla olan iki oyuncuya sahip...Kezman ve De Souza da takıma alıştığı takdirde Zico istediği ofansif futbolu oynatabilir...Defans konusuna gelince de Lugano'nun tek başına defans bütünlüğünü sağlayacağına pek inanmıyorum...Ancak defansta az hata yapan ve takıma yararlı bir oyuncu olabilir...Fenerbahçe'nin yeni transferleri takıma oturursa özlediğimiz zevkli maçlara yeniden kavuşuruz :)))

0.03 Snitz Forums 2000