AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçeye Şok

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ReBuLL İletim - 28/08/2006 : 11:41:42
Sakaryaspor:2
Fenerbahçe :1

Skaryaspora 2-1 Mağlub Olan Fenerbahçe Adeta Şoka Girdi İnanılmaz Bir FutbolSergileyen Sakaryaspor Fenerbahçeyi 2:1 Mağlub Etti Hakan Özmertin 2 Asisti İle 2-0 Öne Geçen Sakarya Spor MaçınSon Anlarıda Fenerbahçenin golüyle Durum 2:1 Oldu Bu Arada Ben Sakaryasporu Bir Sakaryalı olarak Tebrik Ediyorum Bu Arada Hakan Özmert Benim Komşumdur Hasanbeyde SakaryaSpor Fenerbahçeyi Yendiyse O zaman O Çocuklar Yarın Gelir Lig Şampiyonu Bile Olur Yanlız Bu Konuda Rom3o Nun Yorum Yazmasını Kesinlikle İstemiyorum Kendisi Bana Rakip Gibidir..,

Eğer Daha Fazla Ayrıntı İstiyorsanız www.sakaryasporas.com.tr Adresinden Sakaryasporun Zaferini Öğrenebilirsinizi. www.sarica.radyosu.com Benim Radyom Herkesi Radyoma Bekliyorum...
2   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|KRONDOR| İletim - 28/08/2006 : 17:09:50
Ne garip adamlarsınız. GS yenilir, kimse bir şey yazmaz; TS yenilir, kimse bir şey yazmaz; BJK yenilir, yine kimse bir şey yazmaz; ama FB yenilince direkt konu açıyorsunuz. Böyle bir davranış karşısında ne desem bilmem ki...

Not: Kimsenin şoka girdiği yok, merak etmeyin.
TheBodyGuard İletim - 28/08/2006 : 17:01:25
alıntı:
ReBuLL tarafından yazılan:

Yanlız Bu Konuda Rom3o Nun Yorum Yazmasını Kesinlikle İstemiyorum Kendisi Bana Rakip Gibidir..,

Uzattın iyice ama...Ne demek yorum yazmasını istemiyorum...Buna sen karar veremezsin...Ayrıca Fenerbahçe - Sakaryaspor maçı ile ilgili güzel ve tartışılabilir bir konu açmışsın...Yine konuyu mahvetmeyi başardın...Tebrik ederim...Artık bundan sonraki konuların da Rom3o ile birlikte benimde yorum yazmamı istemezsin heralde...Bu tavrını sürdürürsen yakında forumdan hiç kimsenin yorum yazmasını istemezsin...Benden söylemesi...

0.03 Snitz Forums 2000