|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| fatih52 |
İletim - 29/08/2006 : 11:48:16 Geçenler de bir spor mağazasına gittim, maça gidicem bi formalara bakim dedim, böyle BJK, GS, FB olarak yan yana stant açmışlar bir bizimkilere baktım bir de Galatasarayın'ın formasına, resmen kalite akıyor formadan süper forma sonra Fenerbahçe'nin formasına baktım o da harikaydı ama bizimkiler çok dandik duruyordu onların yanında üzüldüm resmen, orjinal ürün alıp klübe katkı yapmak istiyoruz ama karşılığında da güzel şeyler görmek isteriz + Fb ve Gs'ninkiler 50 civarındayken bizimkiler 70 ytl. Bir de Kola Turka'nın Beşiktaş'ın sponsoru olmadığı bilmeyen birini düşünsenize; :) - Aaaa Kola Turka promosyon forma mı dağıtıyor? - Yok abicim ne promosyonu? - Peki kaç kapak toplayınca veriyorlar bunu? - ...... Böyle lezzetsiz bir durumla karşılaşcaksın:D Sizin formalar hakkındaki görüşleriniz neler? |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| ronaldo777 |
İletim - 05/10/2006 : 01:55:23 alıntı: harry_potter_55 tarafından yazılan:
İlla da forma almak zorunda mısın?Yüzünü gözünü boya git maçını izle.Zaten beşiktaşı izlesen n'olur,izlemesen n'olur.
ne demek lan BeŞikTaŞ'ı izlesen nolcak izlemesen nolcak.bidaha böyle bi cümle kurma.sen kimsin böyle bişey diyosun.Herkes kendi takımını destekler.biz diğer takımlara böle bişey diyomuyuz.sen hayatında maçmı izledin??önce bi stadyuma git ondan sonra konuş.bulsan beleş Bjk maçına gidersin lan.adama bak |
| CrAzY_IVAN |
İletim - 24/09/2006 : 22:52:21 kazano_va üyeliğin kilitlenmiştir. |
| kazano_va |
İletim - 24/09/2006 : 17:42:55 İçerik silindi! |
| |KRONDOR| |
İletim - 31/08/2006 : 02:06:38 harry_potter_55, üyeliğin kilitlenmiştir. |
| мєятizм™ |
İletim - 31/08/2006 : 01:59:57 alıntı: harry_potter_55 tarafından yazılan:
İlla da forma almak zorunda mısın?Yüzünü gözünü boya git maçını izle.Zaten beşiktaşı izlesen n'olur,izlemesen n'olur.
Sende tahrik edici ifadelerden kaçın!Ne demek bu şimdi,adam oraya forma hakkında yorum yapasın diye birşeyler yazmış sen daha değişik bir gündem yaratıyorsun!
Bjk nın 100.yıl forması çok iyiydi ondan sonraki formaları biraz ağır olacak ama mahalle takımı forması gibi hiç özenipte yapmıyorlar bana sorarsanız |
|
|
|