AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 uefa kupası

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
silent59 İletim - 13/12/2003 : 01:21:59
kura çekilişi yapıldı takımlarımızın şansına hep zorlu rakipler çıktı ama inşallah bu turdada bizim yüzümüzü güldürürler ve hep beraber onlarla seviniriz...
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
inter_23 İletim - 11/03/2004 : 15:19:36
Bencede iyi oldu Fatih Terim biraz oturup kafa dinlemesi gerekiyor ama yüönetimdede suç war.İstediği topçular:Ahmed Hassan,Van Hoojdoink,Okan koç vs.alınmadığı için olmadı
WoLoWoLo İletim - 05/03/2004 : 20:53:35
evet bence ağlamalı :(
Leg0l4s İletim - 05/03/2004 : 20:44:25
Bir Galatasaraylı olarak gülsem mi, ağlasam mı bilemiyorum. Fatih Terim görevinden ayrıldı. 20 Mart'taki kongreye kadar takımın başında olacak.
thakki1 İletim - 05/03/2004 : 13:09:13
bonex bende en büyük fenerlilerdenim ama bu beni fenerbahçe antrenörü yapmıyor, futbolcuyken başka, ama ne rıdvan ne oğuz nede çok başarılı bulduğum aykut hatta türkiyedeki hiçbir antrenör(yabancılarda dahil) terimin başarısını yakalayabilmiş değil, milanı çalıştırmak hiçbirinin rüyalarında bile göremeyeceği birşeydir, cevabı kendin vermişsin nekadar köfte okadar ekmek, versinler fenerdeki kadroyu, çok değil iki takviyeyle neler yapar, haa şunuda bilin hiçbir zaman terimi fenerbahçenin başında görmek istemem, gerçi sanırım gs lıların yaptığını yapmayız ona ama bir yenilgide hemen başlarlar, zaten gs liydi diye
thakki1 İletim - 05/03/2004 : 00:26:15
genel bir yorum yapmam lazım sanırım,
gençlere helal olsun, antebe yazık oldu kişisel hatalar olmasa yada johnson'un antepteki şutu direkten dönmese demek geliyor içimden,
bir fenerbahçeli olarak beni tanıyanlar f.terim için neler hissedebileciğimi tahmin ediyorlardır, günahım kadar sevmem, ama bir g.saraylı için o adam herşey olmalı, adanademirspor dan gs ye gelip kaptanlığa kadar yükselen bir futbol yaşantısı, bolu, ankaragücü derken, gs teknik adamlığı, türkiyede bir ilk 4 sene üstüste şampiyonluk, hafızası kuvvetli olanlar terim gelmeden evvelki şampiyonluk sayısını bir hatırlasınlar, üstüne bu yetmezmiş gibi birde uefa kupası, hemde finalinde 10 kişiyle gelen, karpatların maradonasıymış, futbolun sonunda oynadığı oyundan çok hakemlere saldırmasıyla meşşşşhur hagi efendi sattı adam satmadı, şimdi neyi tartışıyorsunuz, yok efendim terim istifa etmelimimiymiş etmemmelimiymiş, bence önce hanginiz terim kadar gs lı onu tartışın, fenerin verdiği açık çeklere rağmen fenere gelmediği için suçludur, hatta petre gibi tamas gibi ne idüğü futbolculara mahkum olduğu içinde suçludur, öyle ya gs kongresinde 3 tane yıldız transfer sözünü terim verdi, inşallah istifa eder ve kabul edilir, işte ozaman korkun, bu gs bu borçla hele hele terim olmadan yıllarca belini doğrultamaz, iki tane gazeteci istiyor diye, ki bunların nerden para kazandığı ve gs yenildiği zaman zevkten dört köşe olup ben demedimmi hazeyanları bellidir, isim vermeme gerek yok, bunlar istiyor diye terim istifa ederse, lucesku nun ardından çok hayıflandınız, fatihin arkasından misliyle yanarsınız, gelen gideni aratır ve kaybedilenlerin değerini kaybettikten sonra anlarsınız, çok şey bildiğimi iddia etmem, ama bildiğim şeylerden biride futboldur, ve türkiyede hem en iyi antrenör hemde en iyi gs lılardan biride fatihtir, mustafa denizli gibi para için fb yi tercih etmemiş, çalışmasa bile aylık geliri 200.000 dolar olacakken, gs ye gelmiş,
birgün fatih için bunları yazdım ya bana değil istifa etmelimi tartışmasını yapan gs lılara ayıp, ne diyeyim Allah fenere zeval vermesin...

0.03 Snitz Forums 2000