|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| inter_23 |
İletim - 07/09/2006 : 12:28:04 Dün millilerimiz Malta'yı 2-0 geçti. Grup maçlarına galibiyet alarak başladı. Tümer ve Nihat golleriyle Malta'yı deviren ay-yıldızlı ekibimiz gelecek için umut saçtı. Gol yollarında ki bitiricilik özelliğimizi de artırdık mı bizden iyisi yoktur, bu grupta? |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| fatih52 |
İletim - 11/10/2006 : 22:46:38 "Return Of The King" demek istiyorum ya. Hep inandım her zaman da inanıcam ben bu adama. |
| ronaldo777 |
İletim - 05/10/2006 : 13:03:52 alıntı: TheBodyGuard tarafından yazılan:
Bence de A Milli Takımımız ilk maçında pek umut vermedi. Açıkçası böyle devam ederse bu gruptan çıkma şansımız yok. Belki galibiyetle başlamış olabiliriz fakat Malta'yı 2-0 gibi bir skorla yenmek marifet değil. Ben en az 5 fark beklediğim karşılaşmada ilk 60 dakikada gol atamadığımızı görünce hayal kırıklığına uğradım. Hele de Almanya - San Marino maçını izledikten sonra...
[blue]bencede böyle..blue] |
| inter_23 |
İletim - 08/09/2006 : 23:55:14 Hakan Şükür sevsekte sevmesekte oynayacak. En azından adam canıyla başıyla oynuyor. Eskisi gibi değil, lakin savunmayı korkutuyor. Pres yapması, koşması yeter. Eskidende topu süremezdi ki, koşardı pas atardı Hakan'ın attığı gollerin kaçı ayakladır? Hemen hemen hepsi kafa golüdür. Top zaten süremezdi. Fatih Tekke'yi gördük. İllaha zenit forması mı lazım? Bi pres yapar, bi koşar ama yokoğlu yok. |
| |KRONDOR| |
İletim - 08/09/2006 : 23:10:15 Hakan Şükür gol pozisyonlarına giriyor olabilir; ama bunların on tanesinden birini bile değerlendiremediğini hepimiz biliyoruz. GS maçlarında da farklı bir oynayış sergilemiyor. Çok iyi kafaya çıkması tek artısı; başka bir şey sayamam şu an. Hakan, eski Hakan değil; bunu kabullenin artık. Bugün çıkan haberlere göre de bırakmayı düşünüyormuş zaten milli takımı. Bakalım ne olacak...
Beğenmediğiniz Ümit Özat, şu an Türkiye'deki en yüksek orta oranına sahip kişiler arasında. Ümit cezalı olduğu için, yedeği bile olamayacak Orhan Ak'ın yedeği, Ergün oyuna giriyor. Cezalı olmasa, yine Ergün'ün oynayacağını mı sanıyorsunuz?
Neyse, grubun diğer takımlarının da çok iyi oynayamadığını düşünürsek, çıkma ihtimalimiz hala var. Ama takımda da değişiklikler yapmak şart. |
| HighVoltage |
İletim - 08/09/2006 : 19:10:50 Yahu ben de şaka yapıyorum zaten :) Fener maçlarında Ümit Özat'ın attığı çalımlara bayılıyorum :)Arkadaşlarla maç izlerken adeta yarılırdık gülmekten Ama uzun zamandır çalım attığını göremedim.Özledim yahu  |
|
|
|