AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 En iyi direktör?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
araldilek1997 İletim - 11/09/2006 : 23:44:40
Şu anda türkiyenin takımlarına gelmiş geçmiş en iyi teknik direktör kim?Bana göre Zico
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
ronaldo777 İletim - 05/10/2006 : 01:16:15
en iyi t.direktör tartışılmaz F.Terim..bi takım şampiyon oluyosa en büyük etken t.direktördür ve F.Terim bence mükemmel bi hoca..şahsen ben bi Beşiktaşlı olarak bunu söylüyorum.Sen Gs lisin tabi F.Terim dersin demesinler
atakan26 İletim - 04/10/2006 : 17:35:49
alıntı:
tarafından yazılan:

Kupa falan Terim'in başarısı değil, tamamen Galatasaray'ın başarısı. Yoksa Terim'in o takıma faydası pek olmadı. Olsa olsa gaza getirmiştir, o kadar. Ama eminim ki o takım, teknik direktörsüz bile kupayı kaldırırdı. Terim abarttığınız kadar iyi değil yani.

kesinlikle katılıyorum
inter_23 İletim - 14/09/2006 : 03:15:52
Krondor hocam, önyargına hak veriyorum, ama Türkiye sınırları içinde gelmiş geçmiş en iyi teknik direktör Fatih Terim. E yani bi capello ya da bi Lippi değil. Kendi çapında iyidir. Senin görüşüne saygım var. Efem Saygılar
|KRONDOR| İletim - 14/09/2006 : 03:10:36
Futbola olan ilgim Türkiye sınırları dışına çıkmaz. Bu nedenle ilk soruna bir şey diyemeyeceğim.

Aklımdan geçenleri yazıya dökerken biraz eksik bırakmışım. Milli takımı yönetmek, boşta gezmektir benim gözümde. Kırk yılın başında bir ülkeyle maç yapan bir takımı yönetmek ne kadar "iş" olabilir ki?

inter hocam, artist sözü sanki biraz yumuşak kaçmış. Nickimle bağlantılı bir tanımlama yapmak biraz daha doğru olurdu sanki :)

Başta da dediğim gibi, futbola olan ilgim biraz zayıf. Bu nedenle o dönem hakkında tam bir şey söyleyemeyeceğim. Emre'nin, Okan'ın vs. altyapıdan yetiştiğini biliyorum; ama takıma kazandıran kimdi, o konuda bilgim yok. Daha önce de belirttiğim gibi, belki de ona karşı olan önyargım nedeniyle bu kadar kötümsüyorum adamı. Bu nedenle daha fazla ahkâm kesiyormuş gibi gözükmek istemiyor ve huzurlarınızdan çekiliyorum :) Ama gözüm üzerinizde tabii :P
inter_23 İletim - 14/09/2006 : 00:01:36
Krondor bende sana katılmıyorum. Dikkat edersen bizi ilk kez avrupa kupasına götüren teknik adam. Kadro o kadar da iyi değildi. Fatih Terim biraz artis vari olabilir. Diyorsun ki o kadronun başında kim olsaydı şampiyon yapardı. O kadro gökten inmedi, yine Fatih Terim oluşturdu o kadroyu. Anlayacığın iyi bi teknik direktör

0.02 Snitz Forums 2000