AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Fenerbahçe...

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
ShiLMyrO İletim - 16/10/2006 : 21:19:40
Ben bir fenerbahçeliyim ancak şu anki durumdan hiç hoşnut değilim ve bu sene fenerbahçe şampiyon olamıyacak olmasında!Yapılan yanlış transferler en başta Zico ve Lugano takımı batırıyorlar ne avrupada ne Anadolu'da başarı beklemiyorum takımımdan.Aziz başkan bu takımı batırdı istifa ediyorum etmiyorum deyip batırdı böyle fenerbahçelilik olmaz ben şu ana kadar taraftarlığımı yerine getirdim ama bu takımdan hiçbirşey bulamadım ve bu sene ligde tarafsızım.
Lütfen yorumlarınız gönderin.Ama kötü mesajlarla konuyu kirletmeyin!
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
fatih52 İletim - 20/11/2006 : 16:41:25
alıntı:
mynumberone tarafından yazılan:

ya bencede bu yıl fb sampion olamıcak zaten genelde ya berabere kalıo yada yeniliyor anelkanın gitmesi kotu oldu :(

Müneccim misin? Nerden biliyorsun? Ayrıca, "genelde ya berabere ya da yeniliyor" diyorsun e görmüyor musun 8 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyetle puan durumunun tepesin de.(Bkz. http://www.fenerbahce.org/futbol/puandurumu.asp) Anelka konusunda ki düşüncelerinede "^o)" bu smileyi lâyık görüyorum.
mynumberone İletim - 20/11/2006 : 13:44:50
ya bencede bu yıl fb sampion olamıcak zaten genelde ya berabere kalıo yada yeniliyor anelkanın gitmesi kotu oldu :(
мєятizм™ İletim - 19/11/2006 : 01:06:21
Denizli Başkanı'nın anlattığına göre:
Aziz Yıldırım maç sonrasında Denizli Kulübüne ait salonu "toplantı yapıcam" gerekçesiyle izinsiz işgal etmiş üstüne üstlük bir de içeriden kitleyip Fb yöneticileri dışındakilerin girmesini engellemiştir.Olayın büyümemesi ve Fb kulübünün misafir takım olması nedeniyle Denizli Başkanı ve kulüb yöneticileri herhangi bir müdahalede bulunmamıştır...
ShiLMyrO İletim - 18/11/2006 : 14:00:51
AaaAA?Ne yapmış çok merak ettim anlatırmısın az ?
мєятizм™ İletim - 16/11/2006 : 16:08:38
Aziz Yıldırım tribünde oturan bir taraftar gibi "Tek büyük Fenerbahçedir" mesajı verdiği sürece zarar ziyan bu klübe..
Ayrıca geçen Denizli maçından sonra yaptığı rezaleti duymuşsunuzdur spor programlarında..

0.06 Snitz Forums 2000