|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| sdal188 |
İletim - 18/11/2007 : 13:00:34 Norveç maçındaki gibi oynarsa çıkar sizce..? |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| HighVoltage |
İletim - 18/11/2007 : 20:44:37 Yeneceğimizi umuyorum, olmazsa da dünyanın sonu değil. Hayatımız buna odaklı olmamalı.
Bir de, faress isimli üyeye seslenmek istiyorum; cümlelerinin içinde beni tiksindirecek kadar rahatsız eden bir şey var. 'y' yerine 'ğ' kullanmanın ne gibi bir artısı var bilemiyorum ama Türkçeyi katletmekten ve cıvıklıktan başka bir şeye yaradığını sanmıyorum. Her ne kadar kurallar dahilinde "Türkçeyi doğru kullanmak" namına bir ibare olmasa da, onur sahibi her Türk genci diline sahip çıkmalı ve Türkçeyi elinden geldiği kadarıyla düzgün kullanmalıdır.
Nitekim bu üyemizin hareketi kastidir. Bir an önce bu yanlıştan dönmesini temenni ederim. Benim bu mesajım da bir uyarı niteliğinde olsun, dikkate alınırsa sevinirim. Aksi takdirde bu konuyu iredelemeye devam edeceğimi ve lafımı esirgemeyeceğimi beyan ederim... |
| Baygitar |
İletim - 18/11/2007 : 14:38:27 Hiçbir iddaası kalmamış Bosna Hersek takımının bize puan kaybettirecek kadar oyuna asılacağını bile düşünmüyorum. İlk maçta bizi 3-2 yendiler mi?Yendiler.Ama bu maç farklı:D |
| Tony_P@rker |
İletim - 18/11/2007 : 14:33:07 Yunanistanı atinada 4-1 yendkden sonra bosna hersek'e 3-2 yenildiğimizi hatırlatmak isterim, kimileri yine dereyi görmeden paçaları sıvadı, ama temennim tüm Türkler'in istediği gibi bosnayı yenip bu gruptan cıkabilmek.. |
| fatih52 |
İletim - 18/11/2007 : 14:05:12 alıntı: Uruk-Hai tarafından yazılan: " Kimse bizi yenemez, sadece biz yeniliriz "
Eğer Bosna maçını alamayıpta, gruptan çıkamazsak lütfen bir daha söylesin bu lafı, çok güzel olur vallaha, hatta üstüne "biz grupta kalmadık, bilerek çıkmadık var bizim bir bildiğimizi karışmayın lan siz" desin.
Konuya dönersek; belli olmaz diyorum. Saçma sapan puan kayıpları yapıp, cins cins futbol oynayan bir takıma müneccimlik yapmak istemem.
Norvec maçını tenzih ederim. |
| quLeryuzz |
İletim - 18/11/2007 : 13:42:31 alıntı: Uruk-Hai tarafından yazılan: " Kimse bizi yenemez, sadece biz yeniliriz "
doğru söğlemiş ama ben bunu duğmamıştım.Uruk-Hai ne yapıcazki ya yenicez yada yenilecez bunun duruşu yok oynasak yenmemiz lazım yenilirsek  |
|
|
|