AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 fenerbahçe-inter maçı

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
kcarakilic İletim - 28/11/2007 : 01:14:53
ya gerçekten bir fenerbahçeli olarak çok üzüldüm çünkühiç hareketli değildik direk yenilgi için çıkmış gibiydik biraz etkili olsaydık en azından 3-0 değild 2-1 falan olabilirdi aslında interde fazla baskılı oynamadı bana göre 3 golde şansla geldi hep üçgen pas yaptılar bizden etkili oynadılar ben bu maçın sonucunu oyunculara mal ediyorum çünkü iç etkili değillerdi yenilgiye çıktılar taraftar susmadı orda takım uyudu...
önümüzdeki maça bakacak olursak cska bence zor bi takım değil fenere karşı zaten cska ben bu grupta yokum dedi oynadığı futbol ve kadrosuyla (psv maçında)bence çok rahat yeneriz kadıköyde tabi bu maçta oldugu gibi oynarsak o bile biraz zor geliyo
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
kcarakilic İletim - 07/12/2007 : 21:47:14
pek sanmıyorum ben
chessmaster İletim - 07/12/2007 : 08:58:01
inter in o formayla nasıl yenildiği önemli değil de futbol da böyle şeyler oluyor , fener manchester a 6-2 yenilmişti , galatasaray leeds e 5-0 yenilmişti :) ben yenilir demiyorum yenilebilir diyorum , inter zaten fener maçından önce gruptan çıkmayı garantilemişti , yedeklerle de çıkabilirlerdi berabere kalacak şekilde :) fener de çıkmayı garantilemiş olurdu , fener büyük interi devirince tüm dünya da yankı uyandırmıştı , sanırım psv de uefa yı garantilemek için canla başla mücadele edecek. bu arada galatasaray ın gruptan çıkma şansı hala varmı ? :D
kcarakilic İletim - 07/12/2007 : 00:06:19
ya ben orda zaten sert bir karşılık manasında söylemedim ki yine çok güzel bir yorum yaptın manasında söylemek istemiştim ama bundan sonra gerçekten demem çünkü benim düşündüğüm ve söylediğim şeyler başka kişiler tarafından yanlış anlaşılıyorsa bir daha demem doğru olmaz heralde..neyse takdir size kalmış bu konunun daha fazla uzamasını istemiyorum..çünkü konu amacından fazla bir şekilde saptı..eğer farketmeden yanlış birşey yaptıysamda herkesten özür dilerim...
Dodo İletim - 06/12/2007 : 23:21:03
Varsayalım ki Inter o formayla bir dokundurma yapmak istedi. -ki bilemiyeceğim, bunun bir raslantı olma ihtimali bence kesinlikle daha ağır basıyor. Yaptıkları tek şey şu küçük hesaplarıyla kendilerini mutlu etmek olacaktır, bu hesapların da Fenerbahçe'ye ve Türk milletine istisnai durumlar dışında (misal, bir vatandaşımız gidip bu konu hakkında bir dava açıp haksız bulunmuştur.) bir rahatsızlık vereceğini düşünmüyorum, bir giderinin olacağını ise hiç düşünmüyorum. Yoksa, ben de eğer gerçekten ortada böyle bir dokundurma varsa bunun tarihten örneklerini yeteri kadar biliyorum. Savunduğum ise 'yaptılarsa önemli değil' görüşü değil, 'yapmamış olduklarıdır', zaten yaptılarsa da onları hor gördüğümü ve göreceğimi bir önceki mesajımın son satırlarında belirttim ve böyle bir şeyin gerçekten olmamış olmasını temenni ettim.

Kükreme mevzusuna da gelirsek.. Benim görüşlerimi destekleyen ve beğenen birilerinin olması elbette güzel. Ancak ben de bu görüşlerimin kükreme, bağırma, aksırma, tıksırma gibi ifadelerle tastiklenmesi yerine kişinin kendi görüşlerini birinci ağızdan söylemesi gerektiğini düşünüyorum. Kükreme fiilinden çıkarılabilineceği gibi benim sert bir karşılık vermişliğim filan da yok en azından böyle bir şeye niyetim yok. Yalnızca kendi görüşümü de kısaca belirteyeyim demiştim, hepsi bu.
kcarakilic İletim - 06/12/2007 : 19:02:36
şüphen olmasınki bizde o nesillerin torunlarıyız..
dodo yine kükredi derkende mecazi anlamda kullandım tabi anlayabiliyorsan gerçek anlamı ise dodonun gereken cevabı verdiği,onun görüşerine katıldığım ve onun yaptığı yorumların çok yerinde olduğu ve birkez daha güzel bir yorumlama yapmasıydı...

neyse konu iyice sapmaya başladı tartışmaya gerek yok eğer tartışılcaksada bu forumda değil msn de veya başka bir ortamda tartışılır...

0.05 Snitz Forums 2000