|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| kcarakilic |
İletim - 04/12/2007 : 01:12:43 sizce bu maç ne olur?
bence tabikide FENERBAHÇE alır.skor içinse 3-0 diyorum...
şimdiden tüm Gs lilere geçmiş olsun!!... GFB |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| chessmaster |
İletim - 12/12/2007 : 16:15:52 benim iletimi tatsızlık çıkmasın diye ben sildim :) çabuk sinirlendiğimin bende farkındayım ama bazen insan kendini kontrol edemiyor... fatih52 yide adam kalkmış uefa kupasının resmini koymuş diyince yanlış anladım kusura bakmasın :) hata yapsamda özür dilemesini bilen biriyim çok da büyük tartışmalara neden olmadığımı düşünüyorum... neyse artık daha dikkatli olmaya çalışırım. verdiğim rahatsızlık dan dolayı özür diliyorum tekrar... |
| kobebryant |
İletim - 10/12/2007 : 23:25:43 gerçekten sadece bi derbi yani gs-fb rekabeti bence aramızdaki dostlugu bozmamalı sonucta sadece bi maç we biz onlar için ne kadar birbirimizi kırsakta onlar bizi görmicek warlıgımızdan haberleri bile olmicak ama sorarlarsa fenerbahçeliyim o ayrı  |
| CrAzY_IVAN |
İletim - 09/12/2007 : 23:45:50 Fatih'in resimde ben art niyet göremedim. Kaldı ki kendisi Beşiktaşlı. Küçük bir espri ile katılmış, bunu bu kadar büyütmenin alemi yok. (Sen FB'lisin diyen varsa, Avaris'e de onaylattım şimdi, alınmadı kendisi.)
chessmaster, forumda bayadır bir üyesin, yazıyorsun, ama pek de çözebilmiş değilim seni. Çok mu çabuk yenik düşüyorsun sinirlerine duygularına da bir anda haldır huldur yazabiliyorsun bilemedim. Karşındakinin ne düşünceyle, ne hissiyatla yazabilmiş olacağını hiç düşünmeden direkt gördüğüne cephe alıp saldırıya geçiyorsun. Bence bunu biraz köreltmek iyi olacak. Yönetici olarak yaptırımdan ziyade, aynı ortamda bulunan birbirleriyle tavsiyeleşmesi gibi al benim laflarımı. |
| kcarakilic |
İletim - 09/12/2007 : 20:06:31 evet tamam o zaman |
| fatih52 |
İletim - 09/12/2007 : 20:04:19 Benim attığım iletide bir anormallik olsaydı, benden sonra atılmış iletiyi silen yönetici arkadaşım benim attığım iletiyi de silerdi. Ha gözden kaçtıysa da görürler silerler, bu kadar. Şimdi mütabık mıyız? |
|
|
|