|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| kobebryant |
İletim - 27/02/2008 : 22:12:05 Bir fenerbahçeli olarak kesinlikle maçta birşeylerin doğru olmadığı kanısındayım.. kesinlikle hakede bir numara vardı adım gibi eminim bundan.. Galatasaray'a tebrikler... |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| Rappier |
İletim - 11/03/2008 : 12:27:40 Sanırım 3 sene falan oluyor buraya düzenli mesaj atmayalı... O zaman bıraktığımda GS-FB çekişmesi vardı bugün bakıyorum yine aynı çekişme devam ediyor. =) o zaman FB'li defans oyuncusunun topu hentbol'cü gibi kesişini cümle alem görmüşken neden hakemin görmediğini(görmedimi acaba ??) tartışıyorduk. Şimdi hakem maçı neden bu kadar yönettiyi tartışıyoruz. Siz dilediğiniz kadar tartışın birileri birilerine emir veriyor ve bir takım kazınıyor. Ama emin olun 3 büyüklerin 3'de eşit miktarda kollanıyor. |
| inter_23 |
İletim - 09/03/2008 : 05:10:43 Mesaj gelmedi |
| kcarakilic |
İletim - 09/03/2008 : 00:47:17 inter_23 mesaj atmıştım geldimi sana? |
| inter_23 |
İletim - 06/03/2008 : 14:48:58 Yaptığım davranış saçmaydı farkındayım. Ondan dolayı fazla bir şey söylemecem. Kusura bakmayın... Yakışmayan hareket yaptım... Üzgünüm... |
| kobebryant |
İletim - 01/03/2008 : 18:22:15 Adam maça geliyor formasını falan girmiş.. Muhabir soruyor napıyorsunuz burada diye adamın cevap aynen şu: "Ölmeye geldik!!" bu nasıl bir saçmalık ya artık futbol maçları bile izlenemez hale geldi bu yüzden de insanlar birbirini kesip biçmeye başladı.. Maça gelirken adamların üstü arandığı zaman adamdan bitek "katana" çıkmıyor mübarek onun dışında bütün kesici delici alet var. Gerçekten yazık ya..
Edit: bu arada geçmiş olsun sayın ivan =) |
|
|
|