|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| memoe |
İletim - 08/04/2008 : 23:41:32 Sizce Shampiyonlar Liginde Hangi Takım Şampiyon olur Bence Arsenal |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| TheBodyGuard |
İletim - 10/05/2008 : 22:37:45 alıntı: fatih52 tarafından yazılan:
alıntı: memoe tarafından yazılan: Barselona napar eder sampiyon olur...
Hey yavrum hey...
Ahaha.:)) Memoe, unut bence sen o işi.:)) |
| fatih52 |
İletim - 10/05/2008 : 22:24:49 alıntı: memoe tarafından yazılan: Barselona napar eder sampiyon olur...
Hey yavrum hey... |
| memoe |
İletim - 10/05/2008 : 22:01:50 man utd bence şampiyon olmıcak Barselona gibi görünüyo son zmnlar maçları takip etmedim kim elendi fazla bilmiyorum...Man Utdolabilir ama kaliteli takım Barselona napar eder sampiyon olur... |
| ShiLMyrO |
İletim - 04/05/2008 : 13:00:59 alıntı: kabil tarafından yazılan:
ya ben bu saçma düşünceyi anlayamıyom.bizi eleyen şampiyon olsun mantığı nasıl bi mantıktır. man. u alsın isterim.
Ben onu tamamen şakasına söyledim öyle bir muhabbet varya o yüzden
Bu arada Man Utd çok daha iyi takım ama Moskova diyorum Abromoviç'in memleketi diyorum verilmeyen penaltı diyorum.
Dip Not:Abromoviç daha yarı final maçları oynanmadan tüm otelleri kapatmış finale çıkacakları için. |
| TheBodyGuard |
İletim - 03/05/2008 : 22:34:18 En başından beri Barça'yı favori görüyordum. Şimdi finale yakışır bir maç olmasını istiyorum. Ama Manchester'i bir adım daha önde görüyorum. |
|
|
|