AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 En İyi Taraftarlar

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
FearOfThEDarK İletim - 16/05/2008 : 19:18:06
sizce avrupa'nın en iyi üç taraftarı hangisi? (nedenleriyle yazalım)
1.fc liverpool taraftarları(takımlarını hiç bir zaman yalnız bırakmıyorlar,onların değimiyle hiç bir zaman yalnız yürütmüyorlar :)
2-beşiktaş taraftarı(dünya rekoru (132 dsbl)elinde tutan bjk taraftarı,yaptığı etkileyici şowlar ile dikkat çekiyor)
3.milan taraftarı(biraz agresif olsalarda,trübünde çok başarılılar.)
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
numlock1990 İletim - 16/06/2008 : 16:41:05
ÇILGINLAR'dan herkese sevgiler...
sdal188 İletim - 14/06/2008 : 23:33:35
@umutcanuğuz

Aaa ver kardeş sana verme diyen mi var hadi öyle cevap ver. Üstte ilk başta bu yazdığın cevap bu tartışmayı yeniden başlatacak o yüzden onu cevapsız bırakıyorum. Çarşı'yı görünce çok ateşlenmiş olmalısın ki ateşli bir yorum yazmışsın. Bu arada ben yöneticiler eskisi kadar siteyle ilgilenmiyor diye bir şey demedim ki. Zaten 1 gündür bu tartışma var nasıl her tartışmayı kontrol edecekler. Orada yanlış anlamışsın beni onu belirtmek istedim yani.
umutcanuğuz İletim - 14/06/2008 : 21:20:47
alıntı:
sdal188 tarafından yazılan:

@umutcanuğuz
Sen o yorumunda Çarşı'yı eleştirmeden direk dalga geçercesine yırtılıverir bilmem ne oluverir dersen tabi bu kadar tepkiyi yersin. Adam gibi eleştireceksin arkadaşım ne öyle bir yerleri yırtılırmış. Doğru düzgün Çarşı'yı beğenmiyorum ya da bağırmakla bir şey elde edinmiyor deseydin bunları saygıyla karşılardık ve ona göre uygun bir cevap verirdim. Nasıl yorum yaparsan öyle cevap veririm. Sen oraları buraları yırtılıverir diyeceksin ben de hayır yanlış düşünüyorsun oraları buraları değil şuraları yırtılır mı diyeceğim. Öncelikle eleştiri gerekir fakat hemen çomak sokmuşun Çarşı'ya. E herkes çomak sokarsa kim koruyacak Çarşı'yı..

alıntı:
Sanırım Çarşı eleştirilmemeli; eleştirilecekse de ''Çarşı kötüdür, eghdir, kakadır.'' şeklinde mi olmalı? Hiçbir hakaret içermemesine rağmen böyle kötü mesajların gelmesi beni üzdü açıkçası.

Biliyorum, bu mesajım boş yere atılan bir mesaj ve ileti 'kasma'ya çalışıyorsun deseniz haklısınız. Ama alıntı yaptığım kısmı iyice belirtmek istedim.

alıntı:
Nasıl yorum yaparsan öyle cevap veririm.

Dikkat et de nasıl cevap verirsen ben de öyle cevap vermeyeyim.

Ayrıca kimse uyarmıyor ya da düzeltmeye çalışmıyor demişsin. Siteye arada sırada giriyorum; ya iletileri okuyorum, çok ateşlenirsem cevap yazıyorum. Dikkatimi çeken en önemli nokta ise yöneticilerin eskisi kadar girememeleri ki normal olan da bu. Onların da insan olduğunu ve sosyal bir yaşam sürdüklerini düşünürsek eskisi kadar ilgilenememelerine şaşmamalı. Zaten aktif üye sayısı anca belirli saatlerde 10'u geçiyor. Kısaltmak gerekirse emin ol ki yöneticiler bunu görse ya seni ya beni; hiç olmadı 'FearOfThEDarK'ı uyarırlardı.

Özkan,
Yaz geldi 'MSN' başında beklemek sıkıyor artık. Zaten zıpla zıpla bacaklarımda derman kalmıyor; üstüne bir de bisiklet derdi var. Anca bir finalin 5.maçından önce girebilirim.
sdal188 İletim - 14/06/2008 : 12:25:22
:)) Abartma olduğunu anladım da pek düzeltmeye çalışan olmadı onu belirtmek istedim:) Hayır o zaman 1-2 kişi yerine 1 kişi deseydin be kardeş xD Yanlış anlamışım her neyse..Valla iyi dedin hiç polemiğe giremicem tamam arkadaşlar karalayın Çarşı'yı bitirin bende kalbime gömerim o zamann :D Tatilde tartışma çekilmiyor valla xD
ShiLMyrO İletim - 14/06/2008 : 12:17:22
Öeh.Abartma diye birşey vardır sen bilmez misin bunu.Ayrıca sen niye üstüne alınıyosun ki be kardeşim terbiyesizlik diye.Onu yapan alınsın üzerine ha eğer sen alınıyosan o zaman ben niye bu lafları ettim de.Ben düşüncemi kabul ettirmeye çalışsam o tartışmayı kesmezdim.Neyse ya polemiğe giremiyecem valla oks bitmiş okul bitmiş keyfinize bakın zaten Çarşı'da kapattı dükkanı daha ne konuşuyonuz.Bırakın keyfinize bakın.

0.03 Snitz Forums 2000