AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Kavgasız Futbol Olur Mu?

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Lenin İletim - 16/05/2008 : 22:56:48
Top,kale,hücum,savunma,sert müdahale,kanatlardan hücum,ileriye saldırmak...
Bütün bu kelimelerin içinde bulunduğu, futbol hakkında bir makale yazabiliriz.Birde işin ilginç kısmı bütün bu kelimelerle savaş hakkında da bir makale yazabiliriz.
Sizcede bir ilginçlik yok mu?Yoksa savaşta olduğu gibi,futbolunda doğasında mı var kavga?Kavgasız futbol olur mu?Veya seyirciler neden kavga eder?
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
|WOLF| İletim - 20/05/2008 : 22:49:19
Bizim Millet biraz kendini kaptırıyo böyle şeylere sonra kavga filan..Ama İngilizlerdede bayaa bi holigan var.
FearOfThEDarK İletim - 19/05/2008 : 22:14:27
ilginç... ama işin aslına gelirsek futbolda biraz sürtüşme olmalı
Lenin İletim - 19/05/2008 : 19:47:14
alıntı:
HighVoltage tarafından yazılan:

Olmaz, olursa da tadı olmaz. Adam bütün günün stresini başka nasıl atacak. Gidip evde hanımını, çocuğunu mu dövsün? En iyisi bol bol koltuk kırıp birkaç kişinin kafasını yarmak...

Yani bu durumda hiç kimse ailesi ile bir futbol maçına gidemez...Futbol sadece stres atmak için birbirini dövmeye çalışan insanlar adına oynanan bir oyun mu?
Ufak bir çocuk televizyonda gördüğü, ve çok sevdiği bir futbolcuyu, gerçekte görmek için stadyuma gidemeyecek mi?Abileri stres atıyor ve sağa sola savrulan maddelerden nasibini alabilir diye...
by ozoney arkadaşında dediği gibi, İngilizler nasıl bu kadar zevk alıyorlar o zaman futboldan?
FearOfThEDarK İletim - 17/05/2008 : 20:11:30
kawgasız futbol olurmu yaw?(holiganmıyım neyim?)
ShiLMyrO İletim - 17/05/2008 : 18:56:59
alıntı:
Lenin tarafından yazılan:

Top,kale,hücum,savunma,sert müdahale,kanatlardan hücum,ileriye saldırmak...
Bütün bu kelimelerin içinde bulunduğu, futbol hakkında bir makale yazabiliriz.Birde işin ilginç kısmı bütün bu kelimelerle savaş hakkında da bir makale yazabiliriz.
Sizcede bir ilginçlik yok mu?Yoksa savaşta olduğu gibi,futbolunda doğasında mı var kavga?Kavgasız futbol olur mu?Veya seyirciler neden kavga eder?

Valla İngiliz'ler o işi nasıl başarıyor anlamıyorum.Adamların takımı sadece 1 galibiyet almış düşmesi kesin 6 tane yemişler 1 gol atıyolar 45 bin kişi sevinçten çılgına dönüyolar.Bide karşı takım ne yaparsa yapsın suratlar sürekli şu şekil Aldıkları alkolden midir bilmem. Kendi ülkelerinde değilde başka ülkelerde rahatça sapıtabiliyorlar demek ki işleyişle kuralla kavga önlenebiliyormuş.

0.02 Snitz Forums 2000