|
|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
| K O N U ı N C E L E M E |
| FearOfThEDarK |
İletim - 31/05/2008 : 19:47:22 İsviçre-Avusturya işbirliğiyle yapılacak olan Avrupa Futbol Şampiyonası'nın başlamasına çok az kaldı,bende bu heyecanı tartışmamız amacıyla böyle bir konu açmayı düşündüm,umarım iyi etmişimdir... Şimdi asıl muhabbete geçelim;Türkiye... Takımımıza çok şans tanındığını söylemek yalan olur ama 2004'te yaşanan Yunanistan sürprizini tekrar yapabilecek takımlardan biri olarak gözüküyoruz. Bildiğiniz gibi A Grubu'nda Portekiz,İsviçre ve Çek Cumhuriyeti'yle birlikte yer alıyoruz,grupta sırasıyla şu maçları yapacağız; Fikstür 07.06.2008 PORTEKİZ - TÜRKİYE 21:45 11.06.2008 İSVİÇRE - TÜRKİYE 21:45 15.06.2008 TÜRKİYE - ÇEK CUMHURİYETİ 21:45 İyi bir başlangıç açısından Portekizden en azından 1 puan ve galibiyet yada galibiyetler gerekiyor.İsviçre'yle olan hesabı kapatarak turnuvada yolumuza devam edebiliriz yada yine bize yakın bir takım olan Çek Cunmhuriyeti'ni yenerek adımızı çeyrek finale yazdırabiliriz. DİĞER GRUPLAR: B GRUBU C GRUBU D GRUBU --------- ---------- --------- Avusturya Fransa İspanya Almanya Hollanda İsveç Hırvatistan İtalya Rusya Polonya Romanya Yunanistan Gruplar; böyle,tartışmasız en zor grup "C" grubu 3 dev takımdan biri bu gruptan çıkamıyacak tabi Romanya'yı o grupta adam yerine koymamak devlerin sonun getirebilir ve belkide 2 dev takım o grupta kalabilir... Sözü kısa keseyim benim favorim;Almanya , panzerler güçlü kadrolarıyla ezerler diyorum bizede bir yarı final yeter heralde :) |
| 5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
| iso_demiro |
İletim - 30/06/2008 : 22:18:44 İspanya'nın kupayı alması açıkça beni mutlu etti.Çünkü Almanlar alsaydı haketmedikleri bir kupa alırlardı(bknz.yarı final) |
| sdal188 |
İletim - 30/06/2008 : 10:09:04 İspanya çok üstün bir futbol oynadı Almanya'dan kat kat daha iyiydi ve bunun sonucunu aldı. Öyle bir maçta 1 gol atmaları beni şaşırttı. Maç öncesi Almanya kontrataklarla yener diye düşünüyordum fakat maçın daha hemen başında İspanya üstünlüğünü belli etti ve haklı bir galibiyet alarak 13.Avrupa Şampiyonu oldu. Tebrikler İspanya'ya.. |
| FearOfThEDarK |
İletim - 29/06/2008 : 17:38:14 Gol kralı Villa...ViVa İspanya !! :) |
| NİCKYOK |
İletim - 28/06/2008 : 07:58:48 Bu maç gol kralını da belirler.Bakınız;
Lukas Podolski(Almanya): 3 gol David Villa(İspanya):4 gol
Fakat,David Villa bu maçta olmayacak.Bu yüzden Podolski gol(ler)atarsa gol kralı olur bence.
Maça gelirse Almanya'nın turnuva takımı oluşu,İspanya'nın kupada pek başarısı olmaması bu maçın favorisini bence Almanya yapıyor.Oyun olarak keyif veren takım İspanya ama Almanlar karşısında sadece iyi oynamak gerekmiyor(bknz;Türkiye).İki takım da rakiplerinin hatalarını arayacak.En ufak bir hatayı yapan turnuvaya veda eder.İspanya uzaktan şutlar da deneyebilir.Çünkü İspanya'da uzaktan vurabilecek çok oyuncu var.(bknz;Xavi,Fabregas,Inıesta,Silva,?Guiza?).Almanya'da bu tip oyuncular daha az.
Kısacası ben bu maçın sonucunu pek kestiremedim.İspanya rahat,akıllı oynarsa kazanır,Almanya hata yapmadan,klasik Alman oyununu oynarsa kazanır diye düşünüyorum. |
| TheBodyGuard |
İletim - 27/06/2008 : 23:37:52 Bence, teknik direktörler bu maçın kaderini belirleyecek. Bu yüzden Aragones daha önde sanki. Kadro kalitesine gelince, kuşkusuz İspanya derim. Almanya'da Ballack dışında teknik bir oyuncu göremezken, İspanya'da Fabregas, Xavi, İniesta, Silva gibi pekçok isim var. İki takımın defanslarını karşılaştırdığımda, Almanya'nın defansı pek bi ağır. Aksine İspanya'nın Puyol, Ramos gibi kaliteli oyuncuları var. Tüm bu sebeplerden yine İspanya diyorum ben.:) İspanya'da Villa'nın eksikliği sorun yaratabilir belki. Daha önce de belirttiğim gibi Almanya'nın turnuva takımı olmasından ve tecrübesinden başka bir artısını göremedim henüz.:) |
|
|
|