AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Futbol
 Beşiktaşın istediği oluyor

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Smeagol İletim - 14/03/2004 : 22:49:54
Son zamanlarda sürekli "Beşiktaşın şampiyonluğu istenmiyor" gibi konuşmalar yapan Beşiktaşlı yöneticilerin istedikleri sonunda olmaya başladı sanırım. Az önce seyrettiğim maçın pozisyonlarında hakemin direkt görüş alanı içerisinde rakibe verilmeyen iki penaltı, topsuz alanda yapılan faul, ve net bir kırmızı kartın verilmemesi Beşiktaşın futbolun çirkeflik alanında başarılı olduğunu gösterdi.
Tebrik ederim, aynen böyle devam ederlerse daha büyük bir klüp olma yolunda ilerlerler.
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
SIRP İletim - 03/04/2004 : 08:53:57
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

Aynı spor yazarlarındanmı bahsediyoruz bilemiyorum ama benim izlediğim tüm spor programlarında Diyarbakırın haklı galibiyetinden söz edilip duruyordu... Artık şu hakem olaylarınla uğraşıp durmayın lütfen. Bjk lehine karar olduğu zaman susan kişiler nedense bir iki ters karardan sonra bağırmaya başladı. Tabiiki buradaki asıl mesele hakemler değil BJk'nin futbol oynamaması ama bunu bile göremiyorsun. Bak takımın adam gibi futbol oynayınca ligin en güçlü takımlarından biri olan Antep'e 4 attı. Bu maçtada eminimki Bjk'nin hakkının yendiği pekçok pozisyon vardı ama takım galip gelince bunların pek fazla bir önemi yok öyle değilmi??

Rappier İletim - 29/03/2004 : 00:56:43
Aynı spor yazarlarındanmı bahsediyoruz bilemiyorum ama benim izlediğim tüm spor programlarında Diyarbakırın haklı galibiyetinden söz edilip duruyordu... Artık şu hakem olaylarınla uğraşıp durmayın lütfen. Bjk lehine karar olduğu zaman susan kişiler nedense bir iki ters karardan sonra bağırmaya başladı. Tabiiki buradaki asıl mesele hakemler değil BJk'nin futbol oynamaması ama bunu bile göremiyorsun. Bak takımın adam gibi futbol oynayınca ligin en güçlü takımlarından biri olan Antep'e 4 attı. Bu maçtada eminimki Bjk'nin hakkının yendiği pekçok pozisyon vardı ama takım galip gelince bunların pek fazla bir önemi yok öyle değilmi??

SIRP İletim - 28/03/2004 : 17:33:49
alıntı:
Rappier tarafından yazılan:

Diyarbakır maçının değerlendirmesi neden yapılsınki adamlar aslanlar gibi golleri attılar. Belki bir pozisyonda ofsayt tartışılabilir ama yardımcı hakemlerimizin yaptığı ofsayt hataları bini aşınca diyecek fazlada birşey kalmıyor. Diyarbakır maçını tamamen seyretmedim ama bildiğim kadarıyla hiçbir diyarbakırlı hakemin önünde rakip futbolcuyu iterek düşürmedi yada futbol dışı sertlik yapmadı. Zaten hakemde böyle bir pozisyon kolluyordu. Eğer öyle birşey olsaydı eminimki bjk'li futbolculara çıkmayan kırmızı kartlar düşünmeden çıkacaktı.

Sırp artık fanatiklik boyutunda mesajlar atmayı lütfen bırak. Takımın iyi değil ve buna karşılık yapabileceğin fazla birşeyde yok. Ayrıca unutma birşeyler kötü gitmeye başladımı arkası gelir. Aynı geçen sene Fb'nin hali gibi....

eğer sen bu maçın pozisyonlarını böyle değerlendiriyorsan tamam ben seninle daha fazla tartışmak istemiyorum bütün spor yazarları we gazeteler bjk nin hakkı yendi 1 gol we penaltı werilmedi derken sen çıkpta bu yorumu yapıyorsan eywallah
Rappier İletim - 24/03/2004 : 12:56:01
Diyarbakır maçının değerlendirmesi neden yapılsınki adamlar aslanlar gibi golleri attılar. Belki bir pozisyonda ofsayt tartışılabilir ama yardımcı hakemlerimizin yaptığı ofsayt hataları bini aşınca diyecek fazlada birşey kalmıyor. Diyarbakır maçını tamamen seyretmedim ama bildiğim kadarıyla hiçbir diyarbakırlı hakemin önünde rakip futbolcuyu iterek düşürmedi yada futbol dışı sertlik yapmadı. Zaten hakemde böyle bir pozisyon kolluyordu. Eğer öyle birşey olsaydı eminimki bjk'li futbolculara çıkmayan kırmızı kartlar düşünmeden çıkacaktı.

Sırp artık fanatiklik boyutunda mesajlar atmayı lütfen bırak. Takımın iyi değil ve buna karşılık yapabileceğin fazla birşeyde yok. Ayrıca unutma birşeyler kötü gitmeye başladımı arkası gelir. Aynı geçen sene Fb'nin hali gibi....
Smeagol İletim - 23/03/2004 : 23:07:20
alıntı:
SIRP tarafından yazılan:

tamam pozisyonları iyi değerlendiriyosunuz ama hala fanatikce

Sırp arkadaşım bu yazıyı kendinin yazdığını biliyor musun?
Son mesajını okuyunca pek ciddi olmadığını düşünüyorum.

0.03 Snitz Forums 2000